Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buty czy suknia

co kupić najpierw - buty czy suknię?

Polecane posty

Gość buty czy suknia

ślub mam za rok ale mam mały dylemat. czy wybierając suknię powinnam mieć już buty? bo od obcasa zależy przecież długość sukni.z kolei nie wiem jakiego koloru suknię chcę i w ogóle wiec kupno butów wydaje mi się być bez sensu :O mam duży rozmiar 41 i boje się że nie znajdę butów na krótko przed ślubem...poradźcie 😭

rok to trochę czasu. najpierw suknia proszę nie mów że masz duży rozmiar. ja mam 43/44 :D istne przekleństwo:P ale mogę się z chłopakiem butami zamieniać;)

Gość buty czy suknia
wiem że dużo :D ale już się nakręcam bo mi się wydaje że nie zgram wszystkiego :O to skąd bierzesz buty w takim rozmiarze? czy tylko w sportowych chodzisz? ;)

Mam problem w druga stronę- mam bardzo małe stopy- takie małe 35 :( Wybrałam sobie model sukni, umówiłam się z krawcową, wiedziałam, że nie będzie śnieżnobiała, tylko ecrue. I szukałam cierpliwie. Ostatecznie znalazły się w mojej rodzinnej mieścinie, babka jak się dowiedziała, że na ślub to spuściła z ceny 50 zł- niespotykane :)

Gość buty czy suknia
chciałam się tak wstępnie zorientować. z szukaniem suknie wstrzymam się do nowego roku ale zastanawiałam się nad tymi butami....zwłaszcza że te duże rozmiary są zazwyczaj w takich staromodnych, oklepanych fasonach :O

raczej suknie,bo butym usza do niej pasowac i napewno nie rok wczesniej,bo moda i trendy sie zmieniaja,a swoja droga weselne buty biale sa w 99% ohydne.