Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rapsodia86

za 2 h mam obiad zareczynowy xD

Polecane posty

no i sie denerwuje *^^* jego i moi rodzice z nami w restauracji ^^ jakies upokajajace rady?:P nie jestem w ciazy ani nic:P kochamy sie i tyle :P

Gość no i co z tegoo

Gość fsgbgfhtrhtrh
i co podobaja ci sie takie zareczyny??? ja to bym chciala raczej z zzaskoczenia a nie takie planowane bzdet

Gość ale to pewnie chodzi
ze to sa zareczyny dla rodzicow tak ? ze on o reke juz Cie poprosil ?

Gość weż załóż pampersa
bo pewnie się posikasz z wrażenia

Gość witajta
a my za 2 godziny jedziemy powiedzieć moim rodzicom :) Wspólne spotkanie moich i jego będzie kiedy indziej :)

nom, juz poprosil teraz to dla rodzicow :) wlasnie zastanawialam sie o czym rodzice moga rozmawiac bo sa kompletnie rozni ;-)

Gość tylko się cieszyć
że jeszcze normalni ludzie istnieją DUŻO SZCZĘŚCIA WAM ŻYCZĘ! U moje ciotki było tak: -syn 27 lat po studiach, nie pali się do pracy :-O -poznał dziewczynę przez internet ok. 150km odległości -ona zaczęła u nich nocować pod pretekstem, że tu ma chwilowo pracę (bez wcześniejszego uzgodnienia, zgody rodziców - w końcu to rodziców chłopaka mieszkanie, gdzie mieszka jeszcze 2 jego dużych braci) -ona znalazła mieszkanie do wynajęcia po roku mieszkania u nich i pewnego dnia oswiadczyła, że od jutra się wyprowadzają Wszystko bez zaręczyn, bez slubu :-O takie natrętne ciągnięcie chłopa :-P Dodam, że poprzednia dziewczyna rzuciła tego chłopaka, bo nie miał ochoty się żenić :-D Przyszła inna co ma małe wymagania - wystarczy jej, zeby był chłop i miał kalesony :-O :-D Zobaczymy jak sobie pościelą ? Tak się wyśpią.

Gość witajta
ehhh no my też nie mieliśmy ochoty się żenić, mieszkamy razem od 5 lat więc chyba też byś mnie określiła jako tą co "ciąga chłopa". Od razu mówię, że wpadki nie ma, po prostu po 8 latach związku on oświadczył się zupełnie niespodziewanie a ja się zgodziłam :) I teraz się cieszę jak nie wiem co chociaż nigdy mnie do ślubu nie ciągnęło. Więc nie oceniaj ludzi tak pochopnie :P

Gość tylko się cieszyć
toż ciebie nie oceniam :-P bo cię nie znam chociaż uderz w stół a norzyce się odezwą :-D za to znam tamten układ: bezwolny chłop/chłoptaś i obrotna kobitka bez wstydu i oporów :-O wiesz rozumiem mieszkanie razem bez ślubu ale jakoś zupełnie nie wyobrażam sobie, ze idę do niedoszłych tesciów i bez pytania/uzgodnienia z nimi, mieszkam im na głowie przez rok - dla mnie żałosne

Gość tylko się cieszyć
oj! noŻyce

Gość idzże koorvo w chooj
tylko się cieszyć ...ty jeses pojebana jakas...nie wpierdalaj się w czyjeś sprawy, chcą bez ślubu i bez zaręczyn to ich sprawa a nie twoja stara koorvo...zazdrośc dooopę ściska pewnie ..wypierdalaj

Gość tylko się cieszyć
no tak ... nie każdy jest w stanie czytac ze zrozumieniem :-D mężczyźni niewieścieją to biedne kobiety zrobią wszystko, aby tylko zdobyć te parę plemników do rozmnożenia :-O

Gość tylko się cieszyć
deko, każdy sobie urządza takie zaręczyny o jakich marzy a jak życie pokazuje niektórym nawet zaręczyn nie potzreba :-D

Gość a będzie kolacja

Gość heheheheherrrrr
u mnie tez byl taki obiadek dla rodzicow! niestety juz razem nie jestesmy hehe

Gość heheheheherrrrr
do slubu tez nie doszlo! ale pierscinek zatrzymalam hehe

My też już razem nie jesteśmy, ale obiad zaręczynowy mimo wszystko był fajny ;D I brylancik na palcu też sie ładnie prezentował. Ale już go nie ma ;D;D;D Kiedyś będzie ładniejszy ;D