Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Davelight

Ten topik ma trafić do rubryki redakacja kafeterii poleca

Polecane posty

Gość wyciąg z alg morskich
to ja wspomagam ... tylko o czym ma byc ten temat?

No wlaśnie ja nie mam pomysłu, ale moim marzeniem jest mieć taki topik... :) Ktoś ma pomysł to rzuca. Wszystie mile widziane. Choć z drugiej strony modka mi napisała, że zeby tam trafć, topik musi być "ważny dla wszystkich kafeteriuszy" :D

No fakt, bywalec miał dobry pomysł. Ale nie traćcie wiary :P Moc jest z nami ;) Powiem Wam, co mnie ostatnio fascynuje: motyw czekania. Właścwie całe życie na coś (kogoś) czekamy. A jak się doczekamy - pojawia się nowa rzecz czy osoba. Trochę to dołujące... A jak Wy myślicie?

moze temat ogólnie o kafeterii,np.co wam daje,jaka jest,co dzieki niej macie,albo że jest chujowa,bo ...i napisac czemu chujowa ;) tylko nie umiem sformulowac tego dobrze,ale jak ty umiesz,to zakładaj taki temat 🖐️ o,na przyklad kafeteria-co o niej sądzicie?,albo dzięki kafeterii...;)

nie wiem czy chujowo wymyśliłem,czy zajebiście,ale chuj z tym...nawet,jeśli zajebiście,to moim marzeniem nie jest miec takiego topiku,więc możesz załozyc i chuj.

Nie wykasują tego... na pewno nie. 1. Nie robimy tu nic złego :P A nawet jak komuś zacznie odbijać, można przecież wykasować jego posty, nie trzeba kasować zaraz całego topiku. 2. Modki wiedza, kim jestem :classic_cool: :D

tomek nie zapisuje tematow:D ale jakos z 2 tygodnie temu moze troche wiecej ostatni taki widziałam :P

No i dobrze, ale niech ktoś rzuci sensowny temat, bo mój się coś nie przyjął... i zaczniemy merytoryczną azaliż dysputę :P

"Nie ma mądrych tematów na kafe" Jakieś muszą być, skoro modki je wyróżniły :P Choć z drugiej strony możemy też uznac, że "mądry" to pojęcie względne. Nawet bardzo.

a czym podpadłes?:D Qrwa i kurwa to to samo wiec nigdy nic nie wiadomo:P

hehe:P a nick to masz taki nie bardzo:D zawsze mi sie skurwysyn kojarzył ze jest synem kurwy jakos tak zawsze dzielilam to:P

Gość podejrzewałam to od dawna
ambitny pomysł, życzę powodzenia

po 1 podbijam:P a po 2 skasowali pomaranczowemu posty i wyszlo że jestem nienormalna bo gadam sama ze soba😭

No fakt, pani modka nieco przegięła, nic złego tu nie było... :O Ale co tam. Mam być w "rkp" to będzie. W górę! :D

Gość autorko taki topik
powienien miec jakis TEMAT :O