Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Davelight

Ten topik ma trafić do rubryki redakacja kafeterii poleca

Polecane posty

Przydałaby się stala grupa ludzi. Mamy określony cel, gdy sie uda, czeka nas wieczna chwała :P

Ludzie! Ludzie! Więcej wiary i entuzjazmu! To my, a nie modki, jesteśmy sercem tego forum. Ono jest dla nas i z nas. A więc zadam pytanie retoryczne: któż zasługuje tak bardzo, żeby trafić do tej rubryki, jak nie TEN TOPIK? (mam nadzieję, że jakiś mod to czyta) Azaliż walczmy o honory bycia wyróżnionymi przez redakcję! :D

Ale faktem jest, że TdD ma już prawie 18 tysięcy postów i ciągle nie jest polecany... :O Choć z drugiej strony może to lepiej, bo tak by się mogły jakieś oszołomy przytaszczyć :P

No wiesz w polecanych nie może byc topik w którym nagminnie uzywane są niecenzuralne słowa. :D P.S. Odbija mi sie "salsą" :o

mogę ogłosić oficjalnie wojne na tematy między Myrevinem a Davelight?:D

A w tym topiku o seksie analnym to niby medycznymi terminami rozmawiają? ;) Ja mam własną teorię. To grupa trzymająca władzę, tzw. "Moderatorzy" wybiera wygodne im tematy :P

AZALIŻ NIGDY W ŻYCIU! Jestem przeciwniczką wszelkich form związanych z walką, więc nie ma mowy. A już zwłaszcza z kimś, kto tak się o mnie troszczy... żebym się na naciągacza feromonowego nie nabrała! 🌼 :D

Pomijając powyższe, dodam jeszcze, że o jakiej walce mówimy? Na TdD jest prawie 18 tys wpisów, a tutaj 54 z tym :P