Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olenka2001

Prostowanie wlosow

Polecane posty

Gość niedługo mam egzamin
ja mogę :) kiedy włosy mam już suche po umyciu (jak mam czas to nie suszę ich suszarką tylko czekam, aż same wyschną) nakładam mleczko prostujące firmy Marion (tanie, a dobre). Mam grube włosy więc robię to w ten sposób- prostuję moją skośną grzywkę, następnie klamrą spinam włosy od góry, by wyprostować te spod spodu, odpinam klamrę i prostuję górną warstwę. Mała rada-jeśli nigdy wcześniej nie prostowałaś włosów to nawet nie zaczynaj! to uzależnia i niszczy włosy. Kiedyś miałam proste, lekko sie wywijały wiec zaczełam je prostować i to był mój błąd bo teraz bez wyprostowania nie wyjdę z domu :O

Wielkie dzieki.Tak pierwszy raz chce wyprostowac,ale raczej sie nie uzaleznie bo zwyczajnie nie bedzie mi sie chcialo tego robic hehbo mam dlugie i grube wlosy

Gość niedlugo mam egzamin
olenka2001 ja też tak mówiłam :) jak zobaczysz efekt wyprostowanych i gladkich włosków to nie będziesz mogła się oprzeć :P no, ale prostuj jak najrzadziej. pozdrawiam

Gość niedlugo mam egzamin
olenka2001 nie, co Ty mleczko nie musi być, ale polecam, bo znacznie ułatwia prostowania i zapobiega niszczeniu włosów. ono kosztuje 5zł i jest dość wydajne