Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pally

Loki

Polecane posty

Gość Pally

Otóż mam taki problem .. codziennie prostuję włosy , nie stety ale to jest jak sami wiecie coś złego , juz mam zniszczone .. Tak sobie pomyślałam , że jeżeli mam kręcone włosy to niech je mam ;) Tylko tak ani to loki ani sie ładnie nie kręcą.. Pomyślałam , że może wy coś znajdziecie dla mnie .. nie wiem no czy jakis kosmetyk , żeby ne tak sie ładnie układały, czy co .. Pozdrawiam ;*

Gość *...*
Też mam taki problem:-O

Gość Pally
kurde no może się skusze i kupię sobie jakąś odżywek do loków coś takiego se poszukam na necie :)

Gość Pally
od czubka głowe i ta po tych pasamach przejezdzam ze 3 razy na jednym

aby nie miec fal na glowie wskazne jest uzywanie kosmetykow do prostowania i niestety, ale potrzeba jest prostownica z wysoka temperatura np 230 stopni :O

Gość ja mam sliczne krecone wlosy
tez kiedys usilowalma je na sile prostowac,kupilam sobie piekna prostownice,ale pomyslam nie warto mam ladne wlosy,wiec zaprzestalam prostowac i teraz uwielbiam moje wlosy,myje je co 2 dzien,nakladam odzywki i pianke na wilgone wlosy sunsil do wlosow kreconych i kreca mi sie ejszcze bardziej,uwazam ze ta pianka jest super, wyprobuj a z reszcza wspolczuje tym co prostuja wlosy taka teraz ostatnio mokra pogoda

Gość Pally
mnie najbardziej to wkurwia że jak zniszczone po prostowaniu to juz zaraz do ścięcia ;/

Gość magdzia232
do lopatek to nie sa az takie dlugie wlosy i jak zakrecisz na walkach to bardzo ci sie skrócą wlosy!! ja mam do pasa czarne i kręce na termolokach i skracają mi sie wtedy ok 6 cm!! niewiem moze lepiej na lokówki uzyj albo na szczotce delikatnie je podwiń http://www.handsomemen.pl/porady,wlosy_krecone_i_afrykanskie,325,idealne_loki.html

miałam ten sam problem, nijakie włosy, zniszczone prostowaniem, suche i falujące, zaczęłam używać szamponu i odżywki nivea flexible curls, nadawały włosom ładny skręt i połysk, polecam