Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony facet....

mam ladna i madra dziewczyne ktora w wieku 25 lat nie uprawiala seku co myslec?

Polecane posty

Gość lamella
jak ktoś po 20-tce nie ma żadnych doświadczeń seksualnych to jak dla mnie jest to nienormalne i świadczy o jakichś zaburzeniach. Do tego w życiu nie spotkałam DOROSŁEJ osoby, która miałaby jakiś problem z przeszłością seksualną swojej partnerki, a tu - jak w kraju muzułmańskim. a tak w ogóle - patrząc na to forum mam wrażenie, że jestem na forum bravo girl albo podobnego pisma dla nastolatków. Dzieci tu piszą? Takiego natężenia wątków o dziewictwie nie ma nigdzie, podobnie jak samych dziewic :)

Gość antalis
takich ludzi po 20 z zerowym doswiadczeniem sex. jest sporo tylko sie nie wychylają bo byliby wysmiani, znam osoby które to zrobiły by miec za sobą to doswiadczenie, to dopiero chore

Pytanie twoje jest cokolwiek nierozsądne. Jeśli z seks uważasz, to że jest jeszcze dziewicą, to wyjątkowo głupi jesteś, bez urazy. Seks to bardzo szeroki temat, i może obejmować, cały szereg zachowań. Myślę, że jest bardzo nieśmiała, i jak pozna przy tobie, że tyle lat straciła, to możliwe, że będziesz rogaczem wspaniałym, o porożu imponującym, ale na dwoje babka wróżyła, może jest aseksualna i czeka cię dozgonna przyjaźń z Renią Rączkowską.

Gość kocham dzieci
ja jestem dziewicą i mam prawie 24lata i jest mi z tym dobrze i póki nie poznam kogoś kto chce założyć rodzine jak ja jest katolikiem to cnote dam ale po ślubie kościelnym,miałam 3chłopaków z czego 1tylko z nich kochałam tak na poważnie i do dziś nie moge sie z tym pogodźic że byłam dla niego tylko przygoda i poleciał do innej panny ale trudno takie życie,jeśli bym miała wybierać to wole samotność niż żeby ktos mną sie bawil w łóżku a potem rźucił bo tak zdarza sie najczęście a kobiety są naiwne że dają du...y!ja bym nawet po paru miesiacach nie dała,marźe o dzieciach i nigdy nie wezme piguł antykoncepcyjnych ani aborcji nigdy nie zrobie!

Gość hipoteza.analiza
jak nic trzymała dla ciebie, rozwieś banery na mieście że byłeś jej pierwszym