Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieznany Sprawca

Czy faceta ponizej 180 cm można w ogóle nazwac mężczyzną i traktowac poważnie?

Polecane posty

Gość Luśka z Widsorów
Mój ojciec jest mężczyzną i traktuję go poważnie :) I chociaż pewnie trudno w to uwierzyć (miał tylko 178 cm wzrostu, teraz mniej) - dobry z niego człowiek :D

>> Oprocz tego ma pasje i jest ciekawym czlowiekiem.Pracowitym,zaradnym,uczynnym bardzo i teardo stapajacym po ziemi. Ale jest kurduplem :o:o Mając do wyboru faceta 170 cm i 185 cm, a reszta przyjmijmy za stałą u obydwu, to kto ma wieksze szanse na powodzenie? :)

vcxvccv nie wiesz jaki jest sprawca podobno jest przystojny i wysoki więc się nie zarzekaj bo może w realu byś mu szybciej obciągnęła niż myślisz

Gość olencjaaaaaaa
tylko troche za bardzo rani dziewczyny bo kilka z nich bardzo sie zaangazowalo i fajne byly naprawde takie inne,nie materialistki a on ciagle sobie zmienia.

Olencja no własnie,a w swoim pierwszym poscie napisałas ze jego kasa powoduje ze ma powodzenie.Trzeba wziąśc pod uwage jakie są tez jego dziewczyny bo nie którzy by sie dowartosciowac patrża na ilosc a nie jakosc Po za tym wie ze pieniądze szczescia nie daja tylko zakupy. Czesc Stanczyk:)

>> KAtie nie poleci na byle co z Polski Na to stare pruchno nawet bym sie nie wysrał :o Przyadtność sexualna kobiet kończy się z 30 rokiem zycia 🖐️

Gość Luśka z Wind ...
W Stanach większość to raczej niżsi niż wyżsi mężczyźni, ale za to przystojni :)

\"Mając do wyboru faceta 170 cm i 185 cm, a reszta przyjmijmy za stałą u obydwu, to kto ma wieksze szanse na powodzenie? \" ten drugi :-O pierwszy może sobie tylko pomarzyć o powodzeniu u kobiet zwłaszcza jeśli jest taki jak ja :-(

Gość olencjaaaaaaa
wiesz co jedna byla bardzo fajna i nie leciala na jego kase skoro sama dobrze zarabiala ale miala ciezki charakterek, twarda babka,pewna siebie i cieta w jezyku to znalazl sobie kolejna slodka niunie i tak ciagle je zmienia

Gość Luśka z Wind ...
Camp Twoja matka zaprzestała się udzielać seksualnie w dniu 30 urodzin? :) A jeżeli nie, to co myślisz o swoim ojcu? Chyba masz o nim jak najgorsze zdanie :D

>> W Stanach większość to raczej niżsi niż wyżsi mężczyźni, ale za to przystojni W stanach 70% społeczenstwa cierpi tez na otyłośc, wiec raczej chybiłeś z tym przykładem :o

Przepraszam bardzo ale co do tego ma wzrost?? To czy facet jest mężczyzną ma zależec od tego ile ma centymetrów?? Sorry bardzo ale dla mnie to bzdura totalna!!!!

>> Twoja matka zaprzestała się udzielać seksualnie w dniu 30 urodzin? Moja matka do dzisiaj jest dziewica, a ja jestem drugim w historii przypadekim niepokalanego poczecia :classic_cool:

Gość Luśka z Wind ...
No skoro sądzisz, ze wiesz o stanach niż ja to myśl sobie co chcesz :D

\"a ja jestem drugim w historii przypadekim niepokalanego poczecia\" a tutaj to strzeliłeś gafę bo niepokalane poczęcie to poczęcie bez grzechu wg doktryny KK a nie pomimo dziewictwa matki :-)

>> No skoro sądzisz, ze wiesz o stanach niż ja to myśl sobie co chcesz Nie musze wiedziec wiecej od ciebie, to co przytoczyłem to oficjalne dane WHO 🖐️

Gość ghg
Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) to tak samo jak samicę z tzytzkami mniejszymi niż 75C nie można nazwać kobietą TO JUŻ WIADOMO ILE JARUŚ MA WZROSTU (A RACZEJ ILE NIE MA... :) ) Smutne.

Gość olencjaaaaaaa
No dobra kiedys z nim sie kumplowalam blizej jakies 6 lat temu i nie ma malego,wrecz przeciwnie:P Nie kocham sie w nim,to moj dobry znajomy ,ja mam faceta od 3 lat a za rok slub:P

>> Każdy ma prawo sie wypowiedziec gdyż jest to "forum dyskusyjne" o ile nie zdążyłeś tego zauważyc!!!!!!!! Jedyne do czego masz prawo, do uklęknąć i poprosić o moje mleczko prosto na twoją buzię :classic_cool: