Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalallallla

dać mu szansę?

Polecane posty

Gość lalallallla

może zacznę od początku. byłam ze swoim chłopakiem trzy lata. postanowiłam w końcu że należałoby zrobic kolejny krok na przód w naszym wspólnym zwiąsku. postawiłam mu ultimatum. albo robimy cos z naszym życiem albo się rozstajemy. miałam nadzieję że może wreszcie podejmie decyzje o oświadczynach. ku mojemu zaskoczeniu stwierdził że się rozstajemy. byłam w ciężkim szoku!!! kilka dni po naszym rozstanu zaczął spotykać sie ze swoją koleżanką sprzed lat (kiedyś ja kochał). postanowiłam walczyć o nas, ale bez efektu. w końcu po czterech miesiącach pogodziłam się z zaistniałą sytuacją i dałam sobie z nim spokój. problem mój polega na tym, że od kilku dni on szkuka ze mną kontaktu i podejrzewam że chce do mnie wrócić. nie wiem co mam robic. dać mu szanse????

Gość no no no no n o
nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taki chłopak to nie dla mnie
blee... nerwicy można się nabawić :-O

Gość olencjaaaaaaa
przez 4 miechy nie mieliscie kontaktu? 1. on nadal jest z ta panna ale jest ciekawy co u ciebie i nic wiecej,moze chce sie dowartosciowac ze jeszcze za nim szalejesz 2.nie uklada mu sie z nia, pisze z nudow bo cie zna 3. rozstali sie i on szuka kola zapasowego 4. stwierdzil ze cie kocha :classic_cool:-malo mozliwe:P

Gość joanna jot
Jesli go kochasz, i jesli naprawde chce wrocic..to daj mu szanse..ael ostatnia:P

Gość lalallallla
przez te cztery miesiące nie mieliśmy kontaktu (tak postanowiłam)

A poza tym jakoś za szybko Cię zostawił. To znaczy, że Cię nie kochał i chodził z Tobą bo było mu tak wygodnie. Dobrze jest mieć dziewczynę ale nie żonę. Faceci są tacy wygodni...

Gość olencjaaaaaaa
ty lepiej wybadaj sytuacje czy on z nia jest a jak nie jest to dlaczego!!!!!!!!!!!!!!

Gość pytam bo niee wiem
ja bym w ogole wtedy nie walczyła...strasznie mało honorowa jesteś.Moze nie ma akurat z kim seksu uprawiac?a na 100proc. wie,ze bedziesz chętna.A potem cię znow kopnie w tyłek.

Gość lalallallla
myśle że ona go olała.

Gość olencjaaaaaaa
to teraz sie zastanow czy przypdkiem on do ciebie nie uderza bo ona go olala??????????????

Gość lalallallla
może faktycznie chce wrócić bo go olała. napisał dzisiaj że żałuję i wie że jest juz za późno.

Gość olencjaaaaaaa
lepiej uwazaj moj byly tez tak uderzal bo zachcialo mu sie seksu

Gość lalallallla
ja go dalej kocham. może dotarło do niego, że jednak popełmił błąd?

jestes niekonsekwentna.... najpierw stawiasz ultimatum...rozstajecie sie a potem za nim biegasz ic hcesz go odzyskac nie w tens posob kochana postepuje sie z facetami..... a teraz chyba go nie przygarniesZ? wydupczyl inna co spowrotem chce do ciebie? a i jeszcze stawianie faceta pod murem i zmuszanie do malzenstwa to nie jest dobrze... czulabys sie ok wiedzac ze pobraliscie sie bo ty go do tego zmusilas a nie dlatego ze on tego chcial? nigdy nie zrozumiem dziewczyn ktore do malzenstwa zmusza...honoru nie macie? to czy facet kocha czy nie swiadczy jego zachowanie gdyby chcial slubu to bys ie oswiadczyl...tyle ..to takie trudne do zrozumienia?

Gość lalallallla
nie zawsze człowiek zachowuje się logicznie. a często bywa tak że do podjęcia pewnych decyzji trzeba bodźca!

Gość lalallallla
ale macie rację! OLEJĘ GO!!! dopiero co się wygrzebałam się z tego doła i zaczęłam sobie układać życie. nie chciałabym znowu tego przechodzić. on chyba sam nie wie czego chce, a ja wim że nie chce cierpieć.

Gość lalallallla
dzięki za pomoc:) czasem dobrze jest sie dowiedzieć jak inni to widzą! pozdrawiam!!!