Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryccja

Noc u kochanka w domu....

Polecane posty

Gość Patryccja

Cześć wszystkim, piszę gdyż mam problem,:(((( Wczoraj byłam w domu u mojego ukochanego, jego żony nie było, mieliśmy się kochać, poszłam do łazienki i się przebrałam, bo wcześniej kupił mi piękny komplecik z koronki, przebierając się zdjęłam stringi i położyłam je na szafce a ubrałam te z kompleciku, staniku nie miałam założonego to ubrałam od razu też ten z kompletu,....i problem w tym, że śpiesząc się do domu nie zabrałam stringów z łazienkiii!!! Jak wróciłam do domu padnięta położyłam się spać, przed chwilą się obudziłam, i zauważyłam że brakuje tej rzeczy z mojej garderoby!!!! Co mam zrobić???

Gość prooo
ojj chyba ktos sie dzisiaj wkurzy i to mocno:)

Gość zadzwoń do żony
żeby nie nosiła twoich stringów

Gość kitkaa21
ile masz lat??

Gość Patryccja
Kurde:( nie chcę żeby miał problemy u żony:(( było tak cudownie, że tez musiałam zapomnieć.... tak mi głupio:((

Gość Patryccja
20 mam , ale co to da?:(( poradzcie co mogę wykombinować teraz?? jakoś żeby nie wyszło na jaw że sie spotykamy.

Gość puknijta się w czółko
Zgłoś się za parę dni do żony po wyprane :)

Gość a moze tel do niego
zeby je schował szybko? tez taką akcje miałam, zadzwoniłam do niego ze zostawiłam cos i zeby to schował i git

Gość Patryccja
wy sobie żartujecie z mojego problemu, a myślałam że ktoś wyciągnie pomocną dłoń:((((

I bardzo dobrze!Niech znajdzie te Twoje brudne majciochy! Zrobi mężowi awanture,dowie sie jakie z niego ziółko i kopnie go w tyłek!Wiesz co wtedy będzie? Wróci do niej z podkulonym ogonem i bedzie błagał o przebaczenie, bo NIC dla niego nie znaczysz!Jestes tylko odskocznia dla niego.Swoja droga sama jestes sobie winna, o Twojej odpowiedzialnosci nie wspominajac:/ Jak mogłaś wskoczyc do łóżka żonatemu?! Porażka, dla mnie jestes hmm...szkoda słow

Gość Patryccja
właśnie chodzi o to że za dużo czasu minęło, przyjechałam do domu o 9 rano, i położyłam się spać, teraz przed chwilką wstałam, i doszło do mnie to....teraz aż się boje na tel patrzeć:(( ona już jest w domu od dawna , nawet szybki tel nic już nie pomoże:(

Gość lkjdfisejfiejf
to cię teraz żona udusi tymi stringami.a pozna cię po śmierdzącej cipie.

Gość no dobra podaj adres
podaj adres to ja pojadę odebrać te stringi

Gość a moze tel do niego
ja bym zadzwoniła albo chociaz sms nigdy nic nie wiadomo albo niech wezmie i da jej ( zeby tylko czyste były) jako prezent ;)

Gość Patryccja
nie miałam brudnej bielizny, nigdy takiej nie nosze, .... to były ładne stringi z koronki czarnej, ...rozmiar S....a ona takiego nie nosi, to dopiero ja rozzłości. Martwię się po prostu żeby On nie miał problemów teraz z nią...

Gość Patryccja
tak, oczywiście że czyste były! założyłam je zaraz po kąpieli, miałam je góra 10 -15 min na sobie.

Gość Patryccja
rozmawiam z nim, :((( zrobiła mu haje:((((( ale mówi że to miedzy nami i tak nic nie zmieni. Ale mi bardziej zależy żeby on nie miał problemów z nią

Gość a moze tel do niego
a ona duzo wieksze nosi? jak nie to mozesz mu podsunac pomysł, ze niby nie wiedział za bardzo jakie a jak cos to kupi wieksze;)

że też takie dziwuchy chodza po tej ziemi:/ Co Ty sobie myślałaś, idąc z nim do łóżka? Zero wyobraźni! Żal tylko tej żony. Teraz Ty mu bedziesz prać brudne skarpety i gotowac obiadki :D:D haha

Gość Patryccja
dzięki za pomysł, ale to nie przejdzie:( ja jestem drobna i szczupła, natomiast ona dużo masywniejsza...:( teraz już i tak wyszło na jaw:(

Gość gulli
co sie tak tym przejełaś, hheh teraz żonka bedzie miała pojechane grubo:) nalazła stringi a do tego koronkowe i o rozmiarze S :) buhahahah musiała miec gula:)

Gość a moze tel do niego
ojjj no to lipa juz nic nie poradze :(

Gość Mirk a
a ile jego żona ma lat??

Gość Patryccja
z tego co mi wiadomo ona ma 32 lata, widziałam ja kilka razy...nie ma co komentować...ale to nie moja sprawa. Ważne że powiedział że to nie zmieni nic między nami....wiecie od razu mi ulżyło.

Gość Patryccja
a moze tel do niego - dziękuję:((

To prowokacja. Był taki topik, tylko żona pisała, że te rzeczy znalazła. Nie rozumiem jaką masz przyjemność wymyślając te bzdury:o

Gość Patryccja
w moim przypadku to nie prowokacja, jeśli nie masz do powiedzenia nic madrego, prosze nie mów nic