Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła-normalna

nie umówie się z chłopakiem, który nie ma...

Polecane posty

Gość xander_vx5
stara nie stara rocznik 2000 :D aa dodam ze mam 21 lat wiec uwazam nie jest zle ;) ladna maxima ;)

Gość zwykła-normalna
moglby miec chociaz taka honde...nie jestem wybredna.

Gość zwykła-normalna
ciekawa jestem kto tu sie wypowiada.chyba sami panowie, ktorzy jezdza mpk.w dzisiejszych czasach jest to dziwne, zeby dorosly, pracujacy chlopak nie mial samochodu:oi nie mowcie mi, ze jestem blachara, bo nie chodzi mi o to, zeby sie przed innymi pokazac, ze moj facet ma ekstra fure.chodzi o to, ze z takim chlopakiem nigdzie nie mozna wyjsc, nigdzie cie nie zabirze:o

Gość zagubiona w sianie
xvander moj ma 28 lat ja mam 21..;)wiec moze za pare lat sie dorboisz takiej maximki:) a my juz planujemy za rok zmain na lexussa L300

Gość dflkhglkfd
co powiecie na moj samochodzik!!!!!!!!!!!!!

Gość zagubiona w sianie
nie wyswietla sie link

Gość kljn
Ty blacharoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość zagubiona w sianie
wklej na voila .pl bo tu nie dziala

Gość tez problemy
jak sie umawialam z moim chlopakiem to bylismy oboje jak myszy koscielne, teraz mamy 2 super bryki ( juz jako malzenstwo) . Wazne, zeby umial (SAM) zarobic.

Gość tutururur...
dflkhglkfd....to twoj samochod czy tylko chcesz pokazac jaki masz model?

Gość nie wierze w to co czytam
:o ja ma 23 lata i w ogole mnei interesuje czy 25latek ma samochod. jesli mam sie nad tym zastanawiac, to raczej zakladam ze nie ma. sama studiuje, wiec wolalabym zeby moj partner tez byl po studiach. wiec w takim wieku dopiero rozpoczyna kariere zawodowa, o niby skad ma miec kase na samochod? a te teksty typu "taki to mnie nigdzie nie wezmie" po prostu smiech na sali, przed oczmai mam juz laske, ktora moglaby takie cos powiedziec (mini, biale kozaczki, tipsy, mocny makijaz) bleee dziewczyny same siebie postrzegacie jako przedmiot, w najlepszym wypadku utrzymanke... wstyd!

Gość dflkhglkfd
nie wyrwalbym zadnej na moja fure?

Gość rosną wymagania rosną
do dflkhglkfd wiesz teraz musi być lepszy grat :P np Lexus nowy merc nowe bmw.

Gość onat
zwykła-normalna i zagubiona w sianie hi hi, ale sympatyczne z was blacharki

Gość dflkhglkfd
uuu a wiec moja madzia jest brzydka i nie wyrwałbym na nia zadnej laski?? szkooda.. mnie sie tam moja fura podoba...

Gość Wooooow
przyznam ze kiedys tez umawaialam sie tylko ze starszymi ode mnie facetami koniecznie z autem, bo z takim bez auta nie bylo co robic, jak nie mial auta, to znaczy ze nie mial kasy i nigdzie go nie bylo stac mnie zabrac, a po co mi taki?? potem spotkalam mojego przyszlego meza, ktory nie mial nic i jakos mi to juz nie przeszkadzalo, teraz mamy i wlasne mieszkanie i 2 auta :)

zacznij wyrywac na osobowowsc, to fura bedzie wtedy nawet zbedna.

Gość vccxzv
nie wierze w to co czytam - a jak sobie wyobrazasz randki? Wszedzie na piechote czy autobusem?

Gość rejska
bosh....

vccxzv nie wierze w to co czytam - a jak sobie wyobrazasz randki? Wszedzie na piechote czy autobusem? . Będę brał Cie w Aucie :O

a zebys wiedzial! bardzo lubie spacery, nawet te bardzo dlugie, tylko czasami towarzysza brak :P a poza tym w moim miescie swietnie dziala komunikacja miejsska... no problem! a dalsze wyjazdy? pociagi, samoloty. nie przecze, ze korzystam czasami teraz z samochodow rodzicow, ale tylko jak jade gdzies z nimi. nie mowie ze samochod to zbyteczna rzecz, ale nie jest to rzecz oczywista dla czlowieka wchodzacego dopiero na rynek pracy! mam nadzieje, ze z czasem oczywiscie dorobi sie i on i ja.

Gość zagubiona w sianie
BRZYDKA TA TWOJA FURA WIDAC ZE STARE SPORTOWE AUTO DLA DRESA..DO MOJEJ SIE NIE UMYWA

Wooooow przyznam ze kiedys tez umawaialam sie tylko ze starszymi ode mnie facetami koniecznie z autem, bo z takim bez auta nie bylo co robic, jak nie mial auta, to znaczy ze nie mial kasy i nigdzie go nie bylo stac mnie zabrac, a po co mi taki?? potem spotkalam mojego przyszlego meza, ktory nie mial nic i jakos mi to juz nie przeszkadzalo, teraz mamy i wlasne mieszkanie i 2 auta mężowi gratulujemy żony , która zna wszystkie okoliczne polany w lesie ;)

Gość ergus84
o zesz kuoorwa, jaki pojebany temat...ja sie dzis wkurzam na moja dziewczyne ale jak to czytam co te pustaki wypisuja to widze, ze moja jest najlepsza na swiecie... poznala mnie jak jeszcze nie mialem samochodu i CHCIALA mnie. widze ze taka kobieta to prawdziwy skarb. chyba zaraz kupie kwiaty i jade do niej zeby ja wysciskac...