Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwka_kora

Mój chłopak mnie bije! Pomóżcie!!!!!

Polecane posty

Mój chłopak mnie pobił za to, że nie zapytałam go o zdanie. Co mam robić? Nie moge mu oddac bo jest wiekszy i silniejszy!!!! Ratunku!!!

Gość po prostu Aśka
Rzuć debila. Nie daj sobą pomiatać!!!

Gość A jak myslisz
co powinnaś zrobic ????????????????

Gość a jjaaaa
Na jaką liczysz odpowiedź ? że się zmieni ? tak zmieni się Ty go zmienisz że to był impuls ? tak to był impuls że masz go olać ? olej go że Ty nie pierwsza i ostatnia ? faktycznie nie pierwsza i nie ostatnia wystarczy ? usatysfakcjonowana :)

Gość i mu sie
dajesz??? :O

Gość a jjaaaa
A jeszcze jedno Czy po ślubie zmieni się coś ? tak będzie sielanka , będziecie żyli długo i szczęśliwie aż śmierć Was nie rozłączy /Twoja/ Pozdrawiam :)

Gość a czy w formalinie
da się utrzymać wzwód?

Gość a to tam nie ma kości
cóż za rozczarowanie :-O

Wiecie moze to troche moja wina bo mam tyle tajemnic. On o wszystkim mi mówi, a ja mam troche inny charakter i nie lubie o sobie gadać. Ale czy któryś z facetów by pobił za to dziewczyne, że nie chce mu o wszystkim mówić? Jakaś awantura - rozumiem. Ale od razu bić? :(

Gość jak to dobrze że mój jest norm
za godzinkę sprawdzę czy ma kość ;-) ale jestem pewna, że Mój ma :-D

Gość bez odbioru
Sylwka, jasne, ze można bić babę za tajemnice! Mój mnie czasem bije. Mamy taki plan taryfowy: jak zataję zarobki - dwa kopy w nery jak zataję kupno nowego ciucha - trzy plaskacze w ryj jak nie powiem, że moja siostra poszła na randkę - z pięści w łeb, ale tylko raz jak ukryję, że kiedyś miałam w szkole dwóję na semestr - dwa razy z pięści w żołądek i raz plaskacza w ryj itd. Kurwa, kobieto, na jakim świecie Ty żyjesz??!!!

Powiem ci że go bardzo kocham. Nie wiem dlaczego tak sie zachował. Ale jestem pewna, że każda na moim miejscu najpierw by sie zastanawiała co mogło sie stać, że uderzył. Jak sie z kimś jest bardzo długo to nie da sie powiedziec tak po porostu do widzenia. No ale jak to teraz rozegrać? On wogóle ma jakis napad szału dzisiaj.

Gość się znam
Powiedzieć mu żegnaj miły. Jak mu potrzebny worek treningowy, to wcale nie znaczy, że musisz ni być Ty. ;)

Gość *** * ** ** ** *** *** *** ***
żadna nie popierdolona dziewczyna by się nie zastanawiała. normalna była by teraz na obdukcji a nie na kafe.

Gość bez odbioru
Przeprasza, długo to ILE?? 20 lat? Przestań pierdolić laska, masz osobowość ofiary, do psychologa marsz!!! Jak facet bije, to się go ZOSTAWIA!!!!! Bo w przeciwnym wypadku dajesz mu sygnał, że MOŻE Cię bić, bo i tak z nim będziesz. Dżisus, jakie to niekumate :-o

Ja faceta po 2 latach bycia razem zostawiłam bo powiedział mi ,,Odwal się" ;):):) O biciu to nie ma nawet mowy ;) I wiedziałam, że w końcu powiesz ,,ale ja go kocham". Kochaj ile sobie chcesz ale są pewne granice, których nie powinno się przekraczać.

Gość obudz sie
ZOSTAW GO!!! to jedyna opcja... ipewnie Ci mowi jeszcze, ze to Twoja wina? nie ma prawa podniesc na Ciebie reke... jak raz to zrobil, to zrobi to znow!!!

Gość mini22
Czesc. Chodzilam z chlopakiem 4 lata, pierwszy raz uderzyl mnie po 3 m-c naszej znajomosci za to ze patrzylam na jego kolege gdy opowiadal kawaly, wiem ze to chore!! zostawilam go ale caly czas do mnie dzwonil i pisal ze przeprasza ze jest kretynem itd. mialam wtedy 18 lat to byl moj pierwszy chlopak wiec wybaczylam (teraz tego zaluje). pozaniej byl spokoj przez jakies pol roku ale niestety zaczelo sie od nowa najpierw bylo szarpanie wyzywanie popychanie, az wkoncu zaczal mnie bic. bylam (i jestem nadal w nim b.zakichana;( bil mnie za to ze spojrzalam sie na jakiegos chlopaka ze jakis koles powiedzial mi ze jestem ladna czy cos takiego twierdzil wtedy ze estem k**wa!! bil tez mnie za to ze do mojej siostry przyjezdzal chlopak ktorego on nie znosil!! a pozniej to juz za wszystko ze zle sie odezwalam ze nie chcialam sie z nim kochac itd....nigdzie nie moglam sama wychodzic w tel nie moglam miec nr tel do zadnego kolegi itd.,,, ostatnio tj, m-c temu wybralam sie z kolezankami z przacy na piwo, on sie o tym dowiedzial bo sama mu o tym powiedzialam i przyjechal zabral mnie do samochodu w celu odwiezienia mnie do domu i znow pobi,zniszczyl mi wszytskie rzeczy ktore mialam na sobienie wytrzymalam i powiedzialam rodzicom od razu byla policja itd,wycofalam wszystko bo nie chcialam zeby poszedl siedziec ale ma zakaz zblizaniia sie do mnie,nie jestem z nim od miesiaca strasznie za nim tesknie i wciaz fo kocham wiem ze jestem glupia ale nic nie moge na to poradzic...;(

Gość Ona2222
jesli on Cie uderzyl po raz pierwszy badz pewna ze zrobi to ponownie.