Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Martynka

Zycie jest nieuczciwe!!!

Polecane posty

Gość Pani Martynka
nie rozumiem skad taka gówniara bierze pieniądze i po cholere jej az tyle.

Gość jesteś żałosnyyyyy
to jedź do Chin i pewnie będzie tam Ci jak w raju. Powodzenia!

Gość Master Hakier
W chinach "robi się" komputery Tv i samochody w pełni chińskie a pkb mają większy niż cała europa nie mówiąc o budownictwie .

Gość Pani Martynka
i myślisz że od tego ma piniądze???? Pewnie ma kurewską natórę, hahahaha

Gość wszystkim po równo i
no w sumie tak chiny są super :D wyjedź poza duże miasta i zobacz kraj ,którego największym osiągnięciem ostatnich lat jest to ,że ludzie przestali głodować ! Ale olimpiada ładnie wygląda :D zainteresuj się bardziej tematem niż migawki superzaawansowanych technologi w telewizji :o A na co chiny mają wprowadzić embargo :D na produkty produkowane przez zachodnie koncerny w ich kraju ? :D strzał w stopę

Gość agattka81
mówimy o niespawiedliwym życiu. pani pisze że sprząta u guwniary takie jest życie,ale to nie tragedna. w czoraj dowiedziałam się że brata kolega zginoł pod kołami tira miał tylko28 lat.to jest tragedia gdy matkai żona dowiadują się że dziecko i mąż nieżyje.:-( ktos musi "pic chleb"bo nie może byc równość na świecie.jeśli nie pani to ktoś inny. trzeba się cieszyś że dzieci zdrowe itp...... a podróże przed panią i nimusi pani rezygnować, zdrugiej str. działka może być spokojniejsza niż nie jedna podróż . kto wie może pani mgr. zazdrości pani czegoś innego. pozdrawiam

Gość tylko że w Chinach robią
to tak jak ty swoje pizze

nie chciałabym miec takiej sprzątaczki,już cię widze jak lypiesz na nią zazdrośnie z byka

Gość Master Hakier
Embargo to zakaz przywozu lub wywozu określonych towarów do lub z danego państwa.

dobrze że mnie uświadamiasz bo tego nie wiem :D

Gość Master Hakier
na produkty produkowane przez zachodnie koncerny w ich kraju ? strzał w stopę Zachodnie są tylko z nazwy wieksza część powstaje w chinach nawet w formie projektów bo taniej ;) proszę sprawdzić jaki komputer albo Tv został zaprojektowany na terenie europy w ostatnich latach.

oczywiście bo ty tak mówisz :classic_cool: co jeszcze ciekawego nam uświadomisz ?

Gość Pani Martynka
widzę że tylko Master Hakiel pisze składno. A ile masz lat i skąd jesteś? Naprawdę robisz kupę do piccy?

Gość Master Hakier
za 20 - 30 lat w europie znów będzie komunizm niestety w formie Totalitarnej będzie Wielki Brat i wszelkie ograniczenia które wprowadzane są już dziś. Wrócą stopnie zasilania energią , wroci i kaszanka jako przysmak :O

oho i nawet przyszłość znasz :classic_cool:

Gość dobrze że nie będzie pizzy

Gość Master Hakier
Tak dla ścisłości duża fabryka TV w polsce jset własnościa koncernu z indii czyli pracujemy dla 3-go świata :) dla indii i koreańczyków taki mamy stan naszego pięknego kraju a często i Europy :O . ps myślałem że więcej będzie afery z bicia piany ale marna ta moja prowokacja )))

Gość dobrze że nie będzie pizzy
śmieszne do znasz przyszłość, a porzadnej roboty nie możesz znaleźć. Takim ludziom jak Ty zawsze źle, jak nie sraczka to urok.

Gość Pani Martynka
master podaj mi swuj telefon, pogadamy

no no taki konsultant od świata i bezrobotny , nikt nie poznał się na twoich kwalifikacjach :D ciekawie prawisz , dawaj jeszcze jakieś ciekawostki :classic_cool:

Gość Master Hakier
Pani Martynka master podaj mi swuj telefon, pogadamy Jestem bezdomnym teoretykiem z Dworca w kutnie . Jakiś cieć zgubił Iphone'a oczywiście made in china. To jadę na jego konto z przeglądarki safari. ;)