Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbvbnvbnvb

Związałabyś się z cukrzykiem, wiedząc że...

Polecane posty

Gość vbvbnvbnvb

wiedząc że: 1. prawdopodobnie z jego sprawnością seksualną bedzie coraz gorzej, cukrzyca powoduje slabsze ukrwienie narządów płciowych 2. jest spore prawdopodobieństwo że wasze dziecko odziedziczy chorobę, co (w najgorszym przypadku) może spowodować że dziecko od narodzin będzie miało bardzo słaby wzrok i będzie musiało przyjmować insulinę Załozmy że człowiek ten jest wspaniały, kochany, chce mieć rodzinę, bardzo o siebie dba (zastrzyki, pomiary, wizyty u lekarza) - to czy zdecydowałabyś się?

Gość taka tam od sobie
no jasne, cukrzyca jak dla mnie nie jestem czyms wielkim.....postaw sie na odwrotnym miejscu....chcialabyc byc traktowana jakos inaczej gdybys miala cukrzyce? chcialabys zyc jak kazdy inny, bo ogolnie funkcjonujesz jak zdrowy czlowiek czyz nie? glupie pytanie jak dla mnie

Gość hhhhhmmmmmmm.......
nawet bym się nie zastanawiała seks to nie wszystko a ktoś na kim możesz polegać i go cię kocha to wszystko

Gość miiiiiiiiiiiiiii9999
Pytanie nie jest głupie, prawie 100% dzieci dziedziczy cukrzycę po ojcu. Pytanie jest bardzo mądre i świadczy o dojrzałości autorki. Sama miłość to nie wszystko, trzeba myśleć też o dzieciach. Niemniej jednak - ja bym się zdecydowała, gdyby facet był naprawdę cudowny.

Gość hgfdsa
pytanie faktycznie ejst glupie, i jeszcze te argumenty. daj chlopu spokoj, jakbys go kochala nie zadawalabys takich idiotycznych pytan na forum :o