Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellowwww

Dziwne..? Dziewczyna pozwla jechac chłopakowi z kolezanka na wycieczke?

Polecane posty

Gość yellowwww

dostalam zaproszenie od takiego znajomego zeby z nim jechac na wycieczke ale on ma dziewczyne i ja sie spytalam a co na to twoja dziewczyna a on odpowiedzial ze juz jej o tym mowil ze jedzie ze mna i sie zgodzila .. jego dziewczyna jest w Polsce a my czyli ja z tym znajomym za granica ten facet mi sie troche podoba i tak sie zastanawiam jak to naprawde jest miedzy nim a ta jego laska ?? dziwne nie ??

Gość flirty thirty
Moze dziwne, moze nie. To wszystko zalezy od sytuacji troche.

Gość yellowwww
dla mnie to jest dziwne bo ona jest w polsce nie przyjechala do niego na dluzej a moglaby bo ma jakas podobno marna prace byla u niego tylko na urlop i ja na jej miejscu bym sie niezle wkurzula ze moj facet jest tam sobie gdzies za granica i wozi sie po wycieczkach z jakas inna kobieta mnie by szlak trafil i bym sie nie zgodzila na takie cos oczywiscie jak facet jest daleko to wiadomo moze robic co chce i jak chce zdradzic to i tak zdradzi ale mimo wszystko wydaje mi sie ze ten ich zwiazek jest troche taka fikcja

Gość facet widzi ze na niego
lecisz, wiec stawia na to ze bedziesz latwa, a jego baba nawet o niczym nie wie.

Gość yellowwww
nieprawda wcale na niego nie lece to nie jest jakis moj dobry kolega tylko taki dalszy znajomy i rzadko go widuje a mamy tylko wspolnych znajomych on dowiedzial sie ze zerwalam ze swoim chopakiem i od razu dal ta propozycje wycieczki z nim i widzialam ze wchodzil ostatnio na moj profil na naszej klasie chyba ze 3 razy ale zastanawia mnie ta jego dziewczyna w polsce