Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornikkkk

Piękna kobieta nie musi się malować

Polecane posty

Gość Kornikkkk

i to nie ma nic do rzeczy z zaniedbaniem. Piękna kobieta bez makijażu pokazuje że wśród tych hord tapeciar jest prawdziwym skarbem. Takie jest moje zdanie!.

Gość nananananannana
prawda.. kobieta piekna wyglada slicznie bez makijazu :P

Gość pasztecik12
eee wy faceci tylko tak gadacie Mam pełno koleżanek co sie maluja i z makijażem są ładne, faceci zwracaja uwage a jak są nie pomalowane to całkiem inaczej i nikt nie zwraca uwagi na nie Jaki z tego morał

Gość daria1755
no dajcie juz spokoj z tym makijazem, wiadomo ze takoch lasek ktore nie musza sie malowac jest jak na lekarstwo! wiekszosc wiadomo ze lepiej wyglada w makijazu niezaleznie co o tym mysli!

Gość Razorzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ja mam kobiete ktora sie nie maluje bo nie lubi :) i co? ja ją zauwazylem bo patrzylem sercem a nie oczami :P

Gość eska floreska
tak jest, oczywiście, wszyscy Panowie macie rację i trwajcie w tym przekonaniu. :classic_cool: A my, dziewczyny z kafe używamy tylko błyszczyka i tuszu do rzęs, bo my własnie jesteśmy piękne. :P

Gość ddlldldldld
Taaaak.... bo faceci potrafią odróżnić makijaż od jego braku. O, yes. Faceci są ślepi, głupi i naiwni. Dla nich istnieje tylko 2 cm tapeta - wtedy widzą makijaż i to im się nie podoba, oraz "naturalna" kobieta bez makijażu - to znaczy z makijażem dobrze zrobionym. Tyle paniowie.