Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smashm

Dobry dentysta w Łodzi

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam ogromny problem z zebami, głownie dzięki \"świetnej\" pani doktor, po której mam aż 4 zęby do leczenia, w tym jeden który rozpada się po kanałowym. Potrzebuje namiary na naprawdę dobrego dentystę, jestem już w rozpaczy, ile można wiercić te same ząbki. Z góry dzięki.

Gość basiek_23
pani na kwiatowej. Przyjmuje prywatnie

A mogę poprosić o nazwisko? Naprawdę nie zależy mi nawet, żeby było miło i bezboleśnie ale niech będzie solidnie, bo nie chce znowu za 2 lata wymieniać prawie wszystkich plomb.

Gość basiek_23
sorry, na storczykowej 7. Przyjmuje we wtorki i czwartki od 15 do 19. Sama tam chodzę i polecam!

Gość basiek_23
dr Małgorzata Jaroch. Chociaż nie wiem czy na kafe mozna tak po nazwisku

Dopóki nie dostaniemy ostrzeżenia to możemy:P Dzięki za informacje, zapytam tylko jeszcze jak to wyglądą jeśli chodzi o takie problematyczne zęby, takie trudne przypadki.

Gość płatkiśniegu
o nie ma nic gorszego niż dentysta, co zamiast udzielić pomocy to jeszcze zęby popsuje, a potem cierpieć trzeba.

Gość smaklata
no tak niestety bywa, że można się naciąć na dentystę. Dla mnie liczy się przede wszystkim doświadczenie, żeby podobne zdarzenia nie miały miejsca. A jak kiedyś będziecie szukać dobrego dentysty to polecam Bamed i dr Beatę Kosowską.

Gość Filip J
Miałem to samo :| Trafiłem do dentystki z ulicy na kanałowe i nie dość, że wydałem fortunę to jeszcze ściemniał mi ząb.. na szczęście uratowali mi go w gabinecie Mak-Laser na Łososiowej.