Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubka 00000000

moj facet chce eksperymentow w lozku!!!

Polecane posty

Gość Dziubka 00000000

moj chlopak chce sie ze mna kochac przerobilismy juz kazde pozycje ale obawiam sie ze on chce czegos jeszcze a po glowie chodzi mi tylko jedno nie robilam tego jeszcze tzw: LODA i szczerze powiedziawszy nie usmiecha mi sie to jak narazie. Wiem ze chcialbym kiedys przezyc tak rozkosz la ej sie brzydze lekko tego !!! Niewiem jak to sie robi i wogole jak mu zle zrobie to bede sie glupio czula!!! pomorzcie mi!!!

Gość remex
dziecko weź się najpierw za słownik ortograficzny piszę się pomóżcie przez z z kropką a nie przez rz

Gość Dziubka 00000000
co ty mi tu wogole piszesz nie na temat jak chcesz sie nauczyc to zaraz Ci podam strone ortograficzna a to ze ktos ma jakis problem to cie to rybka ale jak ty masz to musza ci natychmiast pomc ;//////

Gość Dziubka 00000000
no ale wrocmy do mojego problemu wyzej czy jest ktos na tyle wyrozumialy i jest aby mi pomoc w tej o to sprawie??

Oral to chyba najważniejsza rzecz w seksie. Bez tego ani rusz. To jest tak normalne jak sam seks, jak wszystkie pozycje które przerobiliście... Nie zmuszaj się jak nie chcesz ale skoro to marzenie Twojego faceta to raczej wątpię by tak po prostu odpuścił i zadowolił się zwykłym seksem...

Gość Poznaniak85
związek to nie tylko branie ale też dawanie, jak go kochasz to zrób to dla niego, nie ubędzie ci...i do wiadomości faceci też dla was robią rzeczy które im się nie uśmiechają...

Gość propozycjaaaa
temat jak zrobnic loda byl juz w chuj razy -sprawdz w archiwum

Gość propozycjaaaa
i niech on tez wykona oral

racja, prawdziwy związek to kompromisy. On daje, Ty dajesz. Wiadomo, że jeśli miałabyś zwymiotować to tego nie rób ale przecież oral to nic takiego strasznego. Nie umiesz? To zacznij trenować. Żadna kobieta za 1 razem nie jest mistrzynią w tym co robi, tego trzeba się nauczyć. A Twój facet skoro wie, że dla Ciebie to nowość, powinien podejść do tego na luzie.

Gość propozycjaaaa
mozesz sprawdzic jak to robia laski w filmach

to nic złego... ale jeśli Twój facet Cie kocha... to myśle ze bedzie wyrozumiały i jescze troche poczeka z tym łóżkowymdoświadczeniem... a jeśli by sie upierał... cóż.. wybór nalezy do Ciebie..:)ale tak na marginesie... to nic strasznego... najpierw troche lekcji przygotowawczych:o i do dzieła:) ale oczywiscie nic pod najwiekszym przymusem:D

Gość ten wiedzący
jak mu nie obciągniesz to prędzej czy pozniej odejdzie od ciebie spr und potw 🖐️ :D

Gość Dziubka 00000000
Nie rozmalwialismy jeszcze o tym ale powiedzial ostatnio takie slowo ... i dogadzaniem sobie obojgu!!! i tak to zrozumialam ze czegos odemnie wymaga . Boje sie jak go zebkami otre czy cos w ten desen ale mysle ze podejme sie tego czyny tylko musze sie przygotowac na to doznanie !!!

wytlumacz mu ze nie jestes na to gotowa i ze wolalabys zeby samo do ciebie to przyszlo a nie zeby on cie naklanial jak zalezy mu na twojej osobie a nie na pieszczotach to powinien cie zrozumiec :) nie badz naiwna i nie rob czegos co cie nie kreci lub obrzydza

Gość Dziubka 00000000
wiem wiem on jest wyrozumialy Przed moim pierwszym razem jak z nim spedzilam powiedzial mi ze mnie kocha bez nawet bez tych przyjemnosci

wiec poczekaj az samo ci to przyjdzie u wierz mi przyjdzie taki dzin ze samam tego bedziesz chciala a ile ze soba jestescie ??? i ile macie lat ???

Gość remex
dziecko weź, się do nauki a nie seks tobie w głowie a interpunkcji i ortografii to mnie nie ucz. Piszę się w ogóle a nie "wogole" pała z ortografii.

Gość smierdzacy lump
mozesz pocwiczyc na mnie :) :)

Gość Poznaniak85
Nie znam faceta który by z tego zrezygnował...smutne to ale taka jest prawda...jak nie ty znajdzie sobie taką co robi, co nie onzacza , że cię zostawi..ale tak może być...

Gość Dziubka 00000000
ja mam lat 20 on 21 ze soba jestesmy prawie dwa lata

Gość Dziubka 00000000
mialam taki moment ze juz chcialam ale w ostatniej chwili sie wycofalam :( ale to moze lepiej bo wtedy chlopak bedzie z zToba do konca!! ostatnio sobie moje inicjaly zrobil na rece pewnie to oznacza ze mnie bardzo kocha!!!...

Gość nastepnym etapem po
lodzie bedzie glebokie gardlo

Gość bedzie ci sie pchal
do przelyku-jak nie wierzysz wpisz w internecie glebokie gardlo

Gość Dziubka 00000000
Aha mam jeszcze jedno pytanie !!! uprawialam z moim chlopakiem seks ale nigdy nie doznalam WYTRYSKU w pochwie zawsze byl poza nia nie biore tabletek itp czy z wytryskiem jest lepsze doznanie??

Gość smierdzacy lump
czekam na odpowiedz odnosnie mojej propozycji-powiem ci co i jak

Gość Dziubka 00000000
nie dziekuje nie skorzystam !!!

Gość Dziubka 00000000
pomoze mi ktos ???

Gość Dziubka 00000000
HALLO

Gość smierdzacy lump
moja pomoc odrzucilas

Gość Dziubka 00000000
bo twoja pomoc nie byla pomocna;/