Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megumi

Najglupsze polskie filmy...

Polecane posty

Gość dobre polskie filmy
nakręcone po 1990 roku to można policzyć na palcach rąk:D :classic_cool:

Gość co za ludzie niedobrze mi
w dniu swira- praktycznie wszystko : wulgaryzm, idiotyczne dialogi, misiek koterski sam w sobie jest porazka, cala fabula, ogolnie film meczacy, do tego stopnia, ze mozna samemu zeswirowac podczas ogladania, wg film musi opowiadac o czyms, zaciekawic jakos, a nie, ze caly film kreci sie wokol dziwactw jakiegos przegranego goscia, moze i sa tacy ludzie, ale nie musimy od razu krecic o nich filmow, dla porownania piekny umysl tez opowiada o chorobie psychicznej, ale chyba kazdy widzi roznice poziomow miedzy tymi filmami.

pieniadze to nie wszystko :O

Czyli rozumiem, że pozostałe filmy pana Koterskiego o Adasiu Miałczyńskim też Ci się nie podobały? Chociaż wątpię, że widziałeś/łaś... :O

nie widzialam pozostalych jego filmow, nie lubie tego aktora, wiec nawet jakby mi wpadly w reke nie ogladnelabym

Gość bronisław dzierlatka
szkoda ze nie ma juz takich filmow jak robil Kieslowski, Dekalog czy Bez powrotu

Dla Twojej wiadomości Pan Kondrat (bo chyba o nim napisałaś) grał w dwóch ostatnich filmach o Adasiu, w pozostałych Pan Pazura. No ale nie zmuszam, każdy ma swoją opinię. Ciekawi mnie tylko jakie filmy Ci się podobały, skoro tak oceniasz wielokrotnie nagradzany film...

ja mowilam ze nie lubie koterskiego nie kondrada, jesli dzien swira byl wielokrotnie nagradzany, to naprawde mnie zastanawia, kto dal mu te nagrody, bo wg mnie ten film i testosteron to sa najgorsze filmy jakie w zyciu widzialam, zreszta ja nie lubie polskich filmow, po tych ktore widzialam, stwierdzam, ze polacy nie potrafia zrobic dobrego filmu, trudno :O

Gość w poprzednim ustroju
potrafili robić :classic_cool:

jesli ktos ma podobne problemy co glowny bohater, to moze faktyczni ten film mu sie podoba, bo moze sie z nim utozsamiac, ale ja jako osoba cieszaca sie zdrowiem psychicznym nie trawie tego filmu, podobnie jak nie posluguje sie tego typu slownictwem, ktore uzywane jest w filmie i drazni mnie ono

S@motność w Sieci Nie kłam, kochanie Job, czyli ostatnia szara komórka E=mc2 Chłopaki nie płaczą Francuski numer Tylko mnie kochaj Sezon na Leszcza Superprodukcja Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja Gulczas, a jak myślisz? + ekranizacje grocholi i wiele wiele innych ;)

chcialabym napisac tez pare slow o pregach. jak dla mnie film nie byl zly ale nie az tak dobry jak o nim mowili. zaluje moich 15 zl ktore na niego wydalam. w ogole mysle ze film bardziej nadawal sie do tv niz do kina

Gość rynna pedzel
takie gowno co Żebrowski walczył z gumowym smokiem trzeba było dźgnąć szpadą raz a dobrze i powietrze z niego by wyleciało

O i "S@motność w sieci" też mnie baardzo rozczarowała :( Książka rewelacja a to? Tragedia... I ktoś trafnie zauważył, że dawniej robili lepsze filmy, choćby "Trzy kolory" albo "Krótki film o zabijaniu"...Brakuje teraz takich produkcji

aaa jeszcze tak okrzyknieta seksmisja hmm nie zachwyca mnie,mowiac delikatnie, nudze sie na tym filmie, zreszta nawet nigdy nie ogladnelam do konca

a mi sie podobaly: Smiertelna choroba przenoszona.... i Persona non grata, aha i jeszcze Bez znieczulenia w ogole uwazam ze Zapasiewicz to najlepszy polski aktor a co myslicie o Jasnych błekitnych oknach?

Nie ma to jak Kargule :D

"Jasne błękitne okna" mi się osobiście podobały, może dlatego, że lubię i B.Kawkę i Brodzik. Wkurzała mnie obecność Lindy, bo mam wrażenie, że on w każdym filmie chce grać takiego twardziela..no i ta mała córeczka Sygity mnie denerwowała, bo grała sztucznie Ale ogólnie bardzo na plus, muzyka świetna

- Córy szczescia -Wielki Szu

-Pogoda na jutro -Przypadek -Wodzirej to te ktore mi sie podobały

a kto widzial nowy film Rysa?

Gość heineken music poland
sztuczki-ziewałam z nudów zmruż oczy-beznadziejny