Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony soczek

Krem matujący.Jaki?.Pomóżcie...

Polecane posty

Gość zielony soczek

Hej.Mam tłustą cerę,no i przy okazji błyszczącą :(...Jaki polecacie NAPRAWDĘ DOBRY krem matujący aby zapobiec błyszczeniu...Będę wdzięczna za odpowiedzi :)....Pozdrawiam :)

Gość Wanted
Ja mam mieszana cere i najlepsze dla mnie są : Prefecta do cery mieszanej i nowa seria Lirene z Bachledą Curuś

Gość o wlasnie pomozcie kobietki
ja sie maluje na twarzy pudrem sypkim, zadnych podkładów itd,ale 2 h i się świece:O znacie cos dobrego na to???????????

Gość zielony soczek
NO WŁAŚNIE JA TEŻ NIE ZNAM... Wanted--> dzięki :)

Gość andzuaaa
polecam bardzo krem matujacy z barwy "sirakowa moc". Jest to najlepszy krem jaki stosowalam i ktory utrzymuje matowy i pudrowy wyglad skory twarzy przy dlugi czas. Dodam tylko, ze od dlugiego czasu walcze z nadmiernym blyszczeniem i stosowalam juz duzo kremow, ale ten jest the best.

Gość sssangria
iwostin i barwa powodowały że po godzinie miałam kropelki tłuszczu na nosie.. poważnie.. nivea young nie matował. perfecta jest ok, ale najlepszy jest gruszkowy dax cosmetics kosztuje ok 10 zl :-)

Gość XANX
Dla mnie Litene zz alicja b curus jest naprawde swietny o dziwo. Skora jest ladnie zmatowniona, szybko sie wchlania i dobrze nawilza. Zero polysku! powaznie. Az bylam zaskoczonoa

Gość ddlldldldld
Kremy nie uczynią cudów, nie licz na to. Zainwestuj w bibułki.

Gość jakakkakakakka
XANX a jaka dokladna nazwa

Gość jakakkakakakka
dzieki, czy on jest lepszy od tego Siarkowa Moc? bo wlasnie nie wiem,ktory kupic

Gość zielony soczek
dzięki za odpowiedzi :)...wypróbuję ten Lirene z Curuś...zobaczymy czy rzeczywiście dobry

Gość zielony soczek
kupiłam sobie dzisiak ten krem z Lirene...zobaczymy czy będzie dobry..oby tak ;)

Gość dla mnie najlepsze jest
serum Olay total effect. używam go samego, bez kremu. Pieknie nawilża , wygładza, ujednolica cerę. Ale jest przeciwzmarszkowe, więc po 30 r ż

te wszystkie kremy matujace wysuszaja cere co powoduje jeszcze wieksze swiecenie, nie przesadzajcie dziewczyny z kosmetykami do cery tlustej i mieszanej... podstawa to krem nawilzajacy chociaz na noc

Gość zielony soczek
raz już się posmarowałam...nie czuję żeby skóra była wysuszona...a co do efektu to wydaje mi się że trochę działa...na kremie jest napisane że maksymalny efekt widać po 2 tygodniach...jestem ciekawa czy ładnie będzie matowił...

Gość gruszkaaaaaaa
i jak ten krem?? chcę go sobie kupić dzisiaj. czekam na opinie

kupilam ten Lirene,zastosowalam moze 3 razy i mnie wysypalo!mam uczulenie!przesterzegam dziewczyny z alergiami.... kiedys uzywalam matujacy z Nivea Visage,byl dobry.teraz uzywam nawilzajacego,a zainwestowalam w dobry puder w kamieniu i sie nie blyszcze ,a cera nawilzona

Gość per_aperaad_astra
Perfecta no problem gruszkowy, Under twenty never ever [ nowa seria] Chodzi o ten matujacy,a nie krem kuracja jakby cos:D