Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobimyWszystkoCoZakazane

TEŻ CHCESZ MIEĆ IDEALNE CIAŁO. ???

Polecane posty

jak pewnie każda babka, marze o świetnej figurze, takiej, że już nie może być lepsza. :) Wspierajmy się razem, jakie są Wasze sposoby na idealne ciałko.? - 0 słodyczy - 0 fast foodów - smażonych rzeczy - makaronów - białe pieczywo w skąpych ilościach - nie jemy po 18 - pijemy wode z cokiem z cytryny - zieloną, czerwoną herbate - RUSZAMY SIE>!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto dołączy? razem nam się uda.

Gość tyy
zero bialego pieczywa;)ciemne hehe ja narazie kopenhaska;)

JA sie przylacze :) jak widzisz po nicku tez daze do doskonalosci ;) Zalozylam swoj topik...moze bedziesz wpadac? Ja w kazdym razie trzymam kciuki za Ciebie :) ...ja zamienilam biale pieczywo na ciemne (i malo go jem.)

no może i zero lepiej :D

perfectsoon: to super, a ile masz wzrostu. ? ja chce osiągnąć taki efekt, aby dziewczyny zazdrościły mi ciała:P:PP a będzie to trudne, bo mam tylko 163 cm, więc krótkie nogi itd.. :(

ja mam 170 wzrostu i waze z 67 kg :/ i w dodatku chorobsko mnie zlapalo wiec z roweru nici...ale nie dam sie! :D

oddałabym rok życia aby mieć 170 cm. :(

Gość Blackkkk
przyłączam się ;P

Nigdy nie rozumiałem po co aż takie drastyczne wyrzeczenia ludzie wprowadzaja, a potem dziwić sie ze jest im ciezko. Nie lepiej zacząc poprostu się zdrowo dożywiać i nie czuć zadnej presji na sobie?

Gość ZrobimyWszystkoCoZakazane
i jak Wam idzie, co dziś zjedliście. :) Bo ja niestety nie potrafię się powstrzymać, jak mi ktoś nie przyleje z bata, to będe żarła Zjadłam 2 domowe hot-dogi na śniadanie, kawałek piersi z kurczaka. W restauracji Kurczaka z curry. JESTEM ŻAŁOSNA

Ja mialam dzis nic nie jesc ale skusilam sie na kawaleczek indyka gotowanego i serek homo naturalny. Podejrzewam, ze nie przekroczylam nawet 200 kcal. Ale to i tak nic bo caly dzien w domu siedze i praktycznie zero ruchu :/ Zaraz wskocze na rowerek stacjonarny :) Od jutra ruszam z dietka. A Ty autorko tematu NIE JESTES ZALOSNA! :):)

teraz jem gume bez cukru , znaczy żuję, żeby sie na coś innego nie rzucić. Boje się dziś ćwiczyć, żeby mi sie nie napakowały itak już duże mięśnie od tego mięcha co wciągnełam :O

ee, myślałam, że ktoś tu chce dążyć ze mną do perfekcji. ;) Ja już dziś lepiej, zjadłąm tylko małego batonika z zakazanych rzeczy. ;) I kanapki, z białęgo chleba niestety. A tak to wszystko ok ;) poćwicze sobie wieczorem hula hop i na steperze.

Witajcie ;) Też ostatnio się nie mogę zabrać za odchudzanie. Jem jak głupia i dobiłam do 70 kg (170 cm wzrostu). Zaprzestałam też uprawianie sportu. Rower się kurzy w przedpokoju, hula-hop stoi za szafą, ciężarki leżą gdzieś w kącie, a na basenie to juz nie pamiętam kiedy byłam... CZAS WRóCIć DO DOBRYCH NAWYKóW! Mogę się do Was przyłaczyć?

Wg mnie im wiecej tym lepiej :) Ja musze dodac od siebie ze chyba od jutra bede miala problemy z netem :/ Ale bede sie starac Was odwiedzac! Zalozylam juz sobie specjalny zeszyt gdzie bede zapisywac wszystko od jutra do 1.11. :D Szalony plan ale sprobuje :) Dobranoc dziewczyny 🌼

dobry 🌼 ja dziś troche chora i w domu cały dzień. Wczoraj wypiłam sporo wody i herbaty zielonej przed snem, a teraz mam płaski brzuch i ważę o 2 kg mniej niż zawsze wieczorem. Zrobiłam sobie sok z dwóch cytryn i wody :P i zastanawiam się co na śniadanie zjesć. Bo tylko biały chleb mam.

:O Plan bogaty, powodzenia! Może za dużo od razu wprowadziłaś ograniczeń..?

to jest dużo.? będę jeść zdrowe rzeczy. ;)

Gość tluscioszek
najlepiej zaczynac od dzisiaj. mi sie "od jutra" nigdy nie udawalo. zreszta pomyslalam, ze nawet jak zawale, jzjem nadprogramowo to to nie jest koniec swiata, zycie toczy sie dalej.

a ja nie wiem jak się powstrzymać, gdy chlopak będzie chciał mnie zabrać na pizze, a jest tak codziennie. Nigdy mi się nie udało tego..

Aloha :) Ja dzis zgodnie z dieta :) 1 dzien mija a ja sie trzymam! Mam nadzieje ze tak juz bedzie do konca :D Zaraz ide na pierwszy trening hip hop :) trzymajcie sie :*

zajebioza:) zjadłąm 3 kawałki pizzy :O:O:O

A ja dzis juz moge zaliczyc dzien 1 do udanych :) Nawet nie chce mi sie pisac - jestem wykonczona! Niedlugo bede miala warsztaty z Aneta z YCD 2 (ta od dancehallu :) ) Pa 🖐️ autorko, nie lam sie :*

Gość kasiiiiiiiiiiiiiiiiiia
ja nie mam moze idealnego ciala ale jestem i tak dumna patrzac na moj tryb zycia imoja figure .. mam 172 cm wzrostu , waze 53-54 kg - i serio nie jestem jakims chudzielcem :) np mam takie upodobania ktorych nie umiem / nie chce zmieniac.. np jem bardzo duzo majonezu , bialego pieczywa, nigdy nie kupuje rzeczy na ktorych pisze "light" bo mmi nie smakuja .. ruchu nie mam zbyt duzo , raz w tygodniu pije alkohol , uwielbiam slodycze i fastfoody .. nie wiem odczegot o zalezy ze jeszcze nie wygladam jak krowa a wrecz jestem noramlna szczypla dziewczyna.. moja kumpela ostatnio byla u mnie na weekend i mowila ze gdyby ona tak jadla to by byla juz dawno otyla..