Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsikl lol

czy urosły wam cycki po pigułkach antykoncepcyknych?

Polecane posty

Gość upsikl lol

ale ne chodzi o całościowe przytycie. tylko o cycki

Gość ja tez sprawdzam sny
tak

Gość www.sennik.pl
nie urosly ale bolą jak cholera

Gość XANX
Mojej siostrze urosly monstrualnie i obwisly. Do tego przytyla jakies 7 kg, byla szczupla fajna dziewcyzna a teraz to jzu tak srednio : / I mysli o pomniejszeniu sobie biustu. A po odstawieniu bez zmianm nbatomiast wlosy wypadaja na potege, tak ze az lyse placki na glowie widac : / Dlatego ja bede trzymac sie daleko od tego swinsytwa.

Gość na kazdego dzialają inaczej

Gość tomezecek
ja dziewczynie powiedzialam ze ma tego nie brac!!! zastanowcie sie dziewczyny czy wogole warto!!! przeciez zawsze sa jakies skutki uboczne niekoniecznie od razu ale za pare lat....

Gość asdfghjpoiuytr
Ja brałam przed 3 lata tabletki i w ogóle nie przytyłam ,zawsze ważyłam 46 kg przy wzroście 163. Cycki też mi nie urosły... ale potem... zrobiłam roczną przerwę w braniu tabletek i od 4 miesięcy znów je biorę i piersi podskoczyły mi z rozmiaru B do C :) czy to nie wspaniałe? i w dodatku w ogóle nie przytyłam :)

Gość xxxxaaaaaaaaxxxxxxxx
A pomysl co stanie sie jak odstawisz tabletki? Piersi spadna, skora stanie sie zwiotczala i pojawia sie rozstepy. No chyba ze bedziesz je brala do kona zycia?!

Gość ona3568796
nie

Gość nancyGF CV NTG
ja przytyłam duzo po tabletkach anty

Gość biusciaste
Mnie urosły jak zmieniłam rozmiar stanika na właściwy (przybyło prawie 5 cm w biuście, ze 2-3 pod ubyło). Tabsy anty nie miały nigdy żadnego wpływu :(

Gość do tomezecek
no ale niestety wiekszosc facetow nie chce stosowac gumek wiec dziewcyzna musi brac tabsy😡Ty jestes jakims wyjatkiem:)

Gość xanx
niektore kobiety etz nie chca uzywac gumek majac stalego partnera, np. ja. Bo mam o wiele mniejsze doznania a do tego jakeis uczulenia. Wybralam spirale, bo mniej w niej hormonu.

urosly mi. i dosc znacznie. przestalam brac zmniejszyly sie 2 razy bardziej niz na poczatku. nie wiem czym to spowodowane. zalamka. bralam yasmine ..

Gość mi tez urosly
i to sporo. Mialam takie duze A lub male B a teraz musze juz kupowac staniki w rozmiarze C. Ogolnie nie przytylam, a wrecz odwrotnie - schudlam 5 kg i ta wage utrzymuje od 2 lat. Ale pamietam ze kiedys bralam tabletki i piersi mi urosly ale potem jak przestalam brac to zmalaly i wygladaly ogolnie mniej korzystnie niz przed zaczeciem brania tabsow. Dlatego teraz boje sie odstawic. dbam o nie jak sie da: masaze, prysznice zimne, kremy, cwiczenia. Mam nadzieje ze jak zrobie sobie stop z tabletami to nie bedzie tak zle.

mi tez urosly, niewiele wyjaśniłaś ;)\" Rozmiar A\", \"małe B\" czy C nie istnieje - miseczka oznaczona tą samą literką jest różnej wielkości w zależności od obwodu stanika, i np. takie 65D będzie miseczką o sporo mniejszej objętości niż 80B;) A zmiana o miseczkę w górę przy tym samym obwodzie pod to wzrost obwodu w biuście o 2 cm (2,5 jeśli nosisz marki brytyjskie) :)

Gość mi tez urosly
tak, to wszystko prawda co napisalas. Mialam nadzieje ze wiekszosc sie domysli ze obwod pod biustem zostal taki sam. A precyzyjnie sie wyrazajac to mialam 75 B a teraz mam 75C. I juz chyba wszystko jasne.