Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakkakakakka

czy ktos uzywa podkladow lirene

Polecane posty

Gość lirene
Heh no tak jak już napiszą coś to każdy myśli sobie,że skoro jest napisane tak musi być. Nic bardziej mylnego.Kazdy ma inną cere,każdy czegos innego potrzebuje i trudno wybrac coś co nas naprawde usatysfakcjonuje. Maluje już kobietki jakiś czas i ze zwykłego doswiadczenia i swojej buzki wiem,że drobinki są dobre po pierwsze na lato bo rzeczywiscie fajnie swiatło odbijąją i jesli cera jest opalona to efekt jest super,ale jesli ktoś ma niedoskonałosci to te drobinki gromadza sie w nichi okolicach powodując ze je bardziej widac. Nie wspominając juz o drobnych zmarszczkach itd.

Gość jakakkakakakka
to ten sam link? :)

Gość jakakkakakakka
lirene a gdzie malujesz? chetnie bym wpadla :D

Gość dr. irena eris
lirene zgadzam sie, na opalona buzie ladnie wygladaja, to ze piszesz o doswiadczeniu bo malujesz kobietki nie znaczy ze on mi nie odpowiada, wrecz przeciwnie jest najlepszy z dotychczasowych, mam doswiadczenie w malowaniu siebie:D chociaz nie maluje sie mocno byc moze uwydatnia syfki,chociaz ja tego problemu pozbylam sie moze dlatego twierdze ze jest ok, ale w lato kiedy mocno swieci slonce a teraz tych drobinek nie widac praktycznie, zreszta jak napisalam jest wiele bez drobinek. ja wybralam taki i nie zmienie na razie :)

Gość lirene
Opatówek (wielkopolskie) :))

Gość jakakkakakakka
hmm... ja kolo pozniania, ale nie wiem gdzie opatowek :)

Gość lirene
oczywiscie jeśli tobie odpowiada to maluj się:):)) ja mowie o dziewczynach które mają jakieś tam problemy z cerą,i nie chcą,zeby podkład ten problem jeszcze bardziej uwydatniał:)

Gość lirene
nie daleko Kalisza

Gość jakakkakakakka
aha, to daleko... szkoda :(

Gość dr. irena eris
ale sa bez drobinek one tez sa fajne i mysle ze cena tez jest ok. Zreszta jest tyle fajnych rzeczy do wyboru i tak nigdy za pierwszym razem nie trafimy na rewelacyjny podklad badz puder.. duzo doswiadczylam trupowatych pudrow i nieludzkich kolorow :D tragedie :D

Gość jakakkakakakka
tez juz probowalam wielu, ale wiem, ze jutro kupie lirene matt city. boje sie, ze nie dobiore koloru, kiedys sprawdzalam naturalny na rece byl ok, ale inne tez "kusza". co do sypkiego pudru z vipera chyba zamowie z netu, jak nigdzie nie znajde... jesli juz mam Was na linii, to spytac o jakiś plyn do demakijaz oczu, ktory nie podraznia... i czy zalotka nie niszczy rzes? kupilam niedawno by wziasc sie za swoje krotki i porste rzesy,,, czas rozgladnac sie za dobrym tuszem, ale tez pewnie tzreba uczyc sie na bledach... :D

Gość dr. irena eris
Ja mialam przykra przygode z zalotka kupilam nowa w drogerii i byla zle "Zrobiona" i uciela mi rzesy :) dzis to jest smieszne ale wtedy nie bylo mi do smiechu. Gora zamiast stykac sie z ta gumeczka to dotykala metalu i uciela mi rzesy :) hehe odrosly po jakims miesiacu (dopiero) :D ale do dzis uzywam zalotki ale juz nie tamtej i fakt niszczy rzesy przynajmniej w moim przypadku :) znajdziesz vipery puder z pewnoscia a masz buzie opalona srednia czy bladziutka ? ja mam srednia opalona i mi pani w drogerii dobrala ciemny kolor podkladu a zdalam sie na jej zdanie i pasuje mi, chociaz lato przemija i buzia robi sie troszke jasniejsza wiec zmienie o jeden ton przy nastepnym zakupie :)

Gość jakakkakakakka
latem mialam cere super! opalenizna + slonce i zaden podklad nie byl potzrzebny, jak tylko zrobil sie wrzesien wszystko wrocilo do normy... mam raczej karnacje opalona, ale z licznymi niedoskonalosciami... zauwazam, tez ze jej kolor sie zmienia i staje sie jasniejsza... na szczescie sa pudry, fluidy etc. tylko dobrac odpowiednio, to jest cud :D co do vipera, czy w rossmannie, schleckerze, czy naturze znajde>? raczej tam nie widzialam...

Gość dr. irena eris
ja mam kolor 209- tiramisu mam srednio opalona buzie i przeciwienstwie do calego ciala ciezko sie opala,tez mam jakies niedoskonałości. kiedyś większą wagę przywiązywałam do makijażu i robiłam go bardzo dlugo, teraz już nie ma to takiego znaczenia i wygląda calkiem ok :)

Gość dr. irena eris
i z vipery roz polecam tez zakupilam niedawno :) jest taki brzoskwioniowy,podoba mi sie

Gość jakakkakakakka
ok, jutro posprawdzam kolorki... najgorzej, jak na rece nie ma juz miejsca :D co do zalotki... nie wiem czy bede uzywac, zauwazylam brak 1 czy 2 wloskow... znaczacych,,, to chyb do zalotki.. i dobreo tuszu, na raze ma od kolezanki jakis astrora, ale nie zadowala mmnie.. muse zerknac jutro na polke w drogeriach... tylko mozna oczoplasu dostac tyle tego :D

Gość jakakkakakakka
sorki za literowki :( p.s. a ten vipera wjakies drogerii kupilas czy przez net? nie wiem gdzie szukac na miescie.... :)

Gość dr. irena eris
Tak wybór czasem jest za duzy, metoda prob i bledow znajdziemy wymarzony odcien :) ale zauwaz ze kolor dloni a buzi jest inny przynajmniej ja tak mam.. ja kupilam w zwyklej drogierii ten puder

Gość dr. irena eris
panna em :) ja tez beige uzywalam :) i bylam zadowolona ale lato sprawilo ze sie opalilam znacznie wiec zasugerowalam pani w drogerii ze trzeba go zmienic, no i dobralysmy wlasnie tiramisu o dwa odcienie wyzej, ale bede zmieniala bo llato minelo opalenizna tez mija :d

Gość jakakkakakakka
wiem, ze kolory sa inne, ale trudno inaczej jak lustra nie ma, zadnego toniku czy mleczka, by sprawdzic kolor. poza tym ludzie chodzaacy Ci nad glowa :O jedno co wiem, to to, ze kupuje lirene matt city i zamowie chyba z neetu ten vipera transparentny http://allegro.pl/item435843232_vipera_puder_sypki_matujacy_transparentny.html jest jeszcze taki,ale chyba sie za duzo nie roznia, poza nazwa... http://allegro.pl/item439811070_vipera_profesjonalny_puder_sypki_transculent.html szkoda, ze nie pokazuja jaki jest w srodku..., wiem, ze to kolor zmienia, ale tak zamkniety tez dziwnie wyglada :)

dr. irena eris ja twarz opalam minimalnie latem (albo nawet w ogóle, a jak już opalę to szybko schodzi) więc jestem nudna i ciągle używam tego samego :D jedyny podkład, który nie mi nie spływa z twarzy

Gość dr. irena eris
no wlasnie dobrze nie widac w srodku, sprobuj po drogeriach poszukac tego z vipery, zeby zobaczyc i poprosjakas babke zeby ci pomogla, wiem ze moja siostra go uzywala. ja sprawdzam na dloni tylko wiem ze na buzi bedzie on wygladal troszke jasniej niz na dloni, dlatego mniej wiecej oceniam ktory bedzie odpowiedni.

Gość jakakkakakakka
pamietam, ze kiedys chyba kolezanka szukala czegos z ich firmy i zamawiala z neta, bo uz jej sie neic hcialo chodzic i pytac. a Ty w osiedlowej kupilas, rozumiem? moze to jakas siec? :)

Gość dr. irena eris
panna em, ja tez go lubie i używam już od dłuższego czasu. Mnie też buzia ciężko sie opala i szybko schodzi w porównaniu do całego ciała, ale w tym roku zdołałam ją opalić ale efekty schodzą juz ;/ niestety :):)po lecie dobrze jest zadbać o opalenizne, pozniej kolor robi sie paskudny :P

Gość jakakkakakakka
sorry, musze was opuscic, moj mail: luella@tlen.pl dr ireno odezwij sie, wyslij chocby pustego maila, to bede wiedziec, ze od Ciebie, pzodrawiam :)