Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paskudna jestem

Ja już nie mogę

Polecane posty

Umieram. Byłam wczoraj z moim facetem na weselu. Najebał się jak pies. Zwyzywał mnie od najgorszych. Szarpał mnie za włosy. Tłukł mną o ścianę. Nigdy wcześniej tak nie bylo. Popsuł całą imprezę. Kocham go tak bardzo, a zarazem tak bardzo nie chcę go kochać. A teraz możecie mi nawrzucać... Tak, jestem idiotką, bo się z nim zadaje. I kretynką, bo licze na jakieś pocieszenie. Poprostu musiałam o tym komus powiedzieć

Gość odpowiedz sobie na pytanie
ja tylo współczuje... tez miałam podobnie wiec rozumiem doskonale....

Gość witam serdecznie
daj mu nauczkę i odejdz,choć na jakis czas,inaczej sytuajca bedzie sie powtarzac,opusc gnoja

Jestem z nim rok, a nigdy nie widziałam go w takim stanie. Do domu wracał na piechote. A wesele nie bylo w naszym mieście. Jest mi kurwa przykro. Tak zwyczajnie i poprostu.

Gość maly ksiaze
przy twojej rodzinie cie tłukł ? dziwne ze twoj ojciec czy brat mu nie zajebał.

Gość maly ksiaze
a nawet jak to była impreza znajomych jakis - to nadal dziwne ze nikt mu nie zajebał :D

Gość do jaka niedowaga
Niektóre laski są bezdennie głuuuuupie. Nawet mi cię nie żal.

Gość maly ksiaze
ile ty masz lat? Warto poswiecac sie dla uczucia do faceta ktory ciebie nie szanuje? dla niego nie jestes osoba tylko RZECZA ktora mozna jebnac o sciane...

Gość jklqawefg
Wiem co czujesz, bo podobne coś przeżyłam. Z tym że byłam na weselu z moim ,,potencjalnym" kandydatem na chlopaka. Zaprosilam go , bo sie spotykalismy od jakiegos czasu, coraz blizej byslismy ze soba, a tym weselem chcialam jeszcze bardziej nas zblizyc. Na weselu uchlał się jak dziki zwierz. Po prostu tragedia. Przewracał sie na parkiecie tańcząc z jakimis babkami, ja nawet nie chcialam z nim tanczyc. O matko jak mi bylo wstyd, bo tam byla moja rodzina. Zwymiotował na podloge jak siedzielismy. Zadzwonilam po taksowke , zaplacilam i odwieziono go pod dom. Do tej pory ani a on sie nie odzywamy do siebie. Wstyd mi za niego do tej pory.

Przed wami może być jeszcze wiele takich imprez. Urodziny, wesele, parapetówki. Jeśli po pijaku nie potrafi się zachować to odpuść bo alkohol wyciąga z ludzi prawdziwe, najgorsze cechy.

Dokładnie. Wyłącz uczucie, włącz myślenie. Takie zachowanie jest tednoznaczne, nie wiąż się z brutalem i burakiem.

mam 19 lat. Gówniara... Wiem, że nie warto. I nie podejrzewałam ze jestem aż tak słaba, żeby nie umieć tego skończyć. Chwilowo czuje pustke. I zastanawiam sie sama nad tym, jak mogłam pokochać takiego człowieka.

Gość ofe rma
to jest chyba tak jak mówi komiczne. wybieracie sobie takich facetów, przy których się nie nudzicie. no i faktycznie, jak od czasu do czasu facet narobi wstydu, spuści łomot, to o nudzie nie ma mowy. a taki co to do pracy, do kina czy na wakacje to nuda. przewidywalny na maksa.

Gość lady gaga
współczuje ci takiego faceta,ja bym go zostawila po takim zachowaniu

Bez łomotu i wstydu też można się nie nudzić. I on do tej pory był właśnie na wakacje, do kina i do pracy. "Przewidywalny na maksa". Szkoda tylko że nie posiadam takiej umiejętności przewidywania.

Nie zamierzam z nim być. Najebał się raz, najebie się po raz kolejny. Uderzył raz i tez uderzy po raz kolejny. Wiem to. Ale jest mi strasznie ciężko

Gość maly ksiaze
młodziutka jestes, całe zycie przed toba. Zakoncz to teraz kiedy masz silna motywacje. Tak jak napisała wiosenna alkohol pokazuje prawdziwa osobowosc człowieka - po sie potem nie kontroluje. Nie jestes idiotka bo go kochasz, uczucia to nie cos co sie kontroluje. Ale bedziesz idiotka jesli bedziesz dawać sie poniewierać w imie wyzszego uczucia....

Gość anka778
nie jestes jedyna z takim problemem, niestety

Gość hmmm mhhh
Prawda jest taka, że jak facet raz uderzy-zrobi to drugi raz też i nie ma co pisać, że to mity!!! Ja wiem po sobie, że tak jest i radzę, aby zostawić takiego damskiego boksera, bo to źle wróży na przyszłość!!!!!

Co za masakra. Przyszedł do mnie wczoraj. Z bukietem kwiatów. Przeprosił. Powiedział że kocha. Dlaczego ja daje sobie mydlić oczy ? Nie potrafie tego zrozumieć. Do tej pory nigdy nawet na mnie nie krzyczał. A po alkoholu podniósł na mnie ręke. Wybaczyłam :( Ale obydwoje wiemy ze nie będzie tak jak dawniej.

To jest Twoje życie i Twój wybór my możemy jedynie doradzać albo dzielić się doświadczeniami. Powiem Ci tak: może być dobrze, to mógł być jednorazowy wyskok ale... Jest też prawdopodobieństwo że on zakoduje sobie w głowie "jak się upiję uderzę ją a potem przeproszę to będzie ok" bądź czujna

Gość hajdaczka
ZOSTAW GO!

Gość a b c
Powinnaś go zostawić. Czy alkoholik jak mówi że nie będzie więcej pił to nie będzie pił? Będzie, bo tego nie da się wyleczyć. Tak samo jest w twoim przypadku i twojego chłopaka. Jest też takie powiedzenie, że należy człowiekowi dać 2 szanse, ale już nie 3 bo jak na drugiej szansie nie zrozumie i się nie zmieni, nie poprawi to na trzeciej tym bardziej. Pozdrawiam

W domu nie było nikogo kiedy do mnie przyszedł. Jak przyszła moja mama, nic nawet nie powiedziała. Rozmawiałam z nią potem, ale powiedziała mi tylko że to moje życie i nie będzie mi mówić co mam robić. Ale zebym potem nie przychodziła z płaczem. Bezedury... Dlaczego mam to lubić ? Uzasadnij mi to. Bo nie widze jakiegokolwiek argumentu zeby to sobie wytłumaczyć. Muszę się nauczyć panowac nad tym uczuciem :(

Gość anderiska
ja miałam kiedys podobną sytuacje moj facet mnie nie bił ale pił trochę za dużo kochałam go bardzo duzo mnie kosztowało żeby pokazać mu inny świat a nie tylko zakrapiane tanie imprezy skończył studia znalazł prace wyrobił się zmienił się dzis jest moim mężem alkoholu nie pije prawie wogóle czasem piwko dwa i ja już się nie boje że bedzie pił jest (nie był alkoholikiem ) bardziej lubił imprezy zakrapiane na maxa Kocham go ale drugi raz bym tego nie przeżyła nie miałabym na to siły