Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxz

najpiękniejsze nogi kafeteria.pl

Polecane posty

Gość fanka fana florki
;)

Gość fanka fana florki
👄 ahoj Torn ;)

Gość fanka fana florki
yyy...jeszcze raz...aloha 👄 :P

Gość fanka fana florki
...szczur ?..hm uwielbiam stworzonka futerkowe ;)...witam :P

Gość Pier La Fontanna
taaaaaaaaaaaaa pokazujesz nogi bo twarz masz okropna ? Uwierz debi.lu że widziałem twarz Floriany i jest zajebista. Brunecia w moim typie :)

Gość Pier La Fontanna
Baba_z_horroru różowe ciuszki + blond tleniona i zniszczona czupryna i faceci dostają ślinotoku i orgazmu na miejscu panowie trochę godności! NIe nawołuj innych do godności jak sama jej nie posiadasz :O

Gość fanka fana florki
Pier La Fontanna cos Ty taki nerwowy ..w bojowym nastroju ? :)

Gość Pier La Fontanna
fanka fana florki Pier La Fontanna cos Ty taki nerwowy ..w bojowym nastroju ? :D Dopiero się obudziłem i trzeba zrobić rozgrzewkę :D :D :D

Gość Pier La Fontanna
Torn - Książe Ogrów (t.top@o2.pl) Faceci nie są tacy bojowi z natury zwłaszcza jeśli chodzi o foty na kaffe tak mniemam ;P Ps zwierzem futerkowym też nie jestem ( zwierz futerkowy to pan typu Bears ) Chyba Kafeteryjne Cioty nie są bojowe. Prawdziwi mężczyźni mają dużo testosteronu i zawsze są gotowi do chwalebnej bitwy :) Naprzykład w obronie honoru i urody niewiasty Floriany :D

Gość fanka fana florki
Pier La Fontanna ..a do czegoz Ty ta rozgrzewke robisz ? do obiadu ?...ze wzrostem cisnienia rosnie apetyt ? ;)...

Gość Pier La Fontanna
fanka fana florki Pier La Fontanna ..a do czegoz Ty ta rozgrzewke robisz ? do obiadu ?...ze wzrostem cisnienia rosnie apetyt ? ... Rośnie apetyt i sprzęt ;)

Gość fanka fana florki
...sprzet ? AGD ? ;)...

Gość fanka fana florki
...ps ...tez jestem blondyna ino ciemna ;)...a rozowe to mam czasem jedynie policzki ...:P

I te buty. Laska totalne bezguscie. Zal zaraz bezguście to tylko "forma reklamy" Jestem różowa gońcie mnie chłopcy i łapcie ;). Brakuje jesszcze tylko podkładu muzycznego coś a'la :) "Szukaj mnie ..."

Gość fanka fana florki
Laydy in Black - "egzekli" ..to cala ja ! ;)... ..oj buty butami owszem reprezentuja soba srodowisko bardziej z branzy typu disco polo ...ale nie mozna chyba zaprzeczyc , ze nogi sa calkiem calkiem ...:)...

Gość Pier La Fontanna
fanka fana florki ...sprzet ? AGD ? .. AGD - Tak :D Amator Gorącego Dupczenia ;)

Gość Pier La Fontanna
fanka fana florki ...ps ...tez jestem blondyna ino ciemna ...a rozowe to mam czasem jedynie policzki ... I Vaginkę w srodku ;)

Gość Pier La Fontanna
gosiavongosia Sorry ale przed czym ja mam chylic czola? Nogi nic specjalnego. I te buty. Laska totalne bezguscie. Zal Daj swoją fotę zazdrosna brzydulo :O

Gość Pier La Fontanna
Torn - Książe Ogrów Pseudopsycholog z ilością postów 2 :D :D :D Najwyraźniej nie znasz tu wielu osób. Następny domorosły mądralek. Każde twoje zdanie jest chybione :O

Gość fanka fana florki
Pier La Fontanna - I Vaginkę w srodku ..haha..tak to tez..rzeczywiscie zapomnialam ;)... Torn - Książe Ogrów znasz tą piosenkę ? - owszem znam :) i mam nadzieje , ze chodzi Ci o Uriah Heep