Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinki54

Do doświadczonych w przygotowaniu wesela

Polecane posty

Gość pinki54

Mam pytanko. Ile biorą za przygotowanie i obsługę wesela kucharki i kelnerki. Albo jaki stosują przeliczni na jednego gościa. Od razu zaznaczam, że NIE chodzi mi o wesele w knajpie, gdzie płaci się określoną sumę od osoby/pary, ale o samodzielne przygotowanie przyjęcia (bez poprawin). Poza tym, jak to jest z ciastem - bardziej się opłaci kupić placki czy wynająć kogoś do pieczenia. I mniej więcej ile wam na te ciasta poszło kasy. Napiszcie, chociaż orientacyjnie jak to jest, bo mimo że ślub dopiero za rok, to chcę się zorientować ile co będzie kosztować. Dodam tylko, że z małopolskiego jestem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
nasza kucharka brała 20 zł od osoby / talerzyka szwagier ślubuje w czerwcu 2009 i kucharka bierze 25 zł od talerzyka to jest na dwa dni czyli wesele i poprawiny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×