Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia12

czy test po 14 dniach od stosunku jest wiarygodny?

Polecane posty

Gość niunia12

Hej pomóżcie czy mogę być w ciąży? 02.09.20008 (wtorek po obiedzie dostałam okresu) a 07,09 (niedziela rano sie skończył) W niedzielę po obiedzie doszło do zbliżenia z parnerem niestety wstyd sie przyznać bez zabezpieczenia, nie było wytrysku w ogóle,to mój pierwszy raz.Trwało to około 5 minut,wszedł płytko, poleciała krew, zabolało i wyszedł.Na drugi dzień chyba już zaczeły mi się dni płodne bo miałam wilgotno już.Mój cykl trwa co 25 dni, wiec juz mogłam mieć w niedziele dzien płodny, sama niewiem. Po tygodniu od stosunku strasznie wszysko zaczeło mnie boleć, byc moze z nerwów ale sama juz nie wiem.Naczytałam sie o objawach pierwszych i raptem wszystko zaczełam miec u siebie. Poszłam do lekarza i stwierdził nerwice zołądka,odbija mi sie, mam zgage,boli mnie lekko brzuch jak na okres.Mineło 14 dni od stosunku zrobiłam test i wyszedł negatywny ale nadal mam obawy i sie bardzo stresuje.Do okresu mam jeszcze cały tydzień.Od wczoraj zauwazyłam,że chyba sutki mi sie powiekszyły i mam jakies dwie krostki choć niewiem czy je mialam wczesniej czy nie. Czy to są juz objawy ciązy? Czy test bobo-test po 14 dniach od stosunku jest juz wiarygodny?

Gość klaudynaa
nie jestes w ciazy!!!!!!!!!!!!!!

Gość xxxxxxxxxxxx3
spokojnie test z regóły po 14 dniach jest wiarygodny i mam nadzieje ze wykonałas go rano z pierwwszego moczu ale dla uspokojenia siebie samej wykonaj nastepny test po jakis 3 dniach i nie denerwuj sie bo stres zrobi swoje napewno wszystko bedzie dobrze w ciązy nie jestes

Gość niunia12
Tak test zrobilam z porannego moczu dzis rano i wyszedl negatywny. Tak wiem,że napewno go powtórze lub poczekam tydzien do okresu i wtedy zrobie jeszcze raz, ale tak bardzo sie boje i te wszystkie moje objawy sa podejrzane i te krostki koło sutka i lekkie bołe brzucha jak na okres,masakra.Albo to wszystko z nerwów albo coś jest nie tak.Ale bardzo dziekuje za słowa otuchy

Gość xxxxxxxxxxxx3
to nerwy wiem sama to przechodziłam i moja radanie obserwuj sie zabardzo bo bedziesz widziec to czego nie ma trzymaj sie ciplutko i daj znac co i jak

Gość niunia12
Ok.Masz racje bo w końcu sobie coś uroje - hehehe Musze spokojnie czekac na okres. Dziękuje bardzo za pocieszenie Oczywiście dam znać jaksie to dalej potoczyło/ Pozdrawiam serdecznie