Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkuuuuuu

włoski w intymnych miejscach

Polecane posty

Gość ratunkuuuuuu

czesc ja mam pytanko ;]] mam włoski na piersciach i troszke robi mi sie wąsik ;]] czy zioła szweckie pomoga mi aby zmniejszyc dadmierne owlosienie?

Gość na słodko - kwaśno
zioła to raczej nie. Idź do endokrynologa i zbadaj hormony, bo w tym przyczyna leży. Za dużo tostesteronu

Gość ratunkuuuuuu
wlaśnie chcialam isc ale nieprzyjmuja nowych pacjentów ;/ musze czekac do nowego roku ;/ wiesz mam 17 lat i zapewne jeszcze dojrzewam ;]] moze byc cos takiego zehormony mi buzuja? i gdy przestane dojrzewac wloski mi znikna a hormony sie ureguluja?

Gość być może że tak będzie
ale skoro masz kłopot z endokrynologiem, to idź do pryw ambolatoriu, zrób badania podstawowych hormonów i tarczycy (zamkniesz to w kwocie 50 zł) i z wynikami do ginekologa o poradę. Badać nie będzie cię musiał, możesz iść z mamą na przykład i spytać o interpretację wyników. Możesz np mieć coś z tarczycą i stąd kłopoty z hormonami. Tak czy inaczej taka jest moja rada i myślę, że mamie też powinno zależeć, żeby cię przebadano pod tym kątem. Pozdrawiam. Na włąsną rękę kuracji nie rób, bo możesz bardziej sobie zaszkodzić niż pomóc