Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Didda

Jaka szkola???

Polecane posty

Mam wielki problem :( Mam 17 lat, mam skonczone 9 lat szkoly, zaczelam chodzic tu do liceum ale nie daje sobie kompletnie rady, z tego powodu ze mieszkam pod tym samym dachem co czlowiek który mnie molestowal przez pólz zycia. Matke to praktycznie nie obchodzi. Nie mam tez znajomych którzy by mi mogli pomóc niestety. Matka mi kazala znalesc prywatna szkole (moze byc platna) dla obcokrajowców w poblizu Rzeszowa, albo nawet w samym Rzeszowie. Tu w szkole podstawowej jest bardzo niski poziom nauki, w gimnazjum tak samo. Czyli praktycznie jak ide do liceum do przechodze ze stanowiska E do C. Nie daje sobie rady z niczym z nauka tym bardziej. Nie jstem zbyt madra czy jak juz mam sie wyrazic, mam wielkie problemy z koncentracja. Chce poprostu zdobyc jakis zawód zebym miala pózniej na zycie. Nie mam zadnego z przedmiotu z którego bym byla bardzo dobra. Otuz z fizyki i chemi nie idzie mi wcale, matma jest jak dla mnie skomplikowana ale przy dobrym nauczaniu bym sobie poradzila co kiedys bylam w niej bardzo dobra. A tak pozatym mieszkam juz 10 lat na wyspach owczych. Prosze pomózcie mi, bo sama niewiem jak rozwiazac ten problem. :( :( :(

wogóle nie rozumiem o czym piszesz . 1. gdzie mieszkasz ? na jakis wyspach czy w rzeszowie ???

Gość ufuhrguf
Cycek Ci w dupe