Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20lat

ADMINISTRACJA

Polecane posty

Gość 20lat

jeśli są tu studenci administracji (najlepiej zaocznej) to chciałabym zapytać Was czy ciężko sie to studiuje??? boje sie troche że nie dam sobie rady:o

Gość ja ze slask
odradzam... na studiuje adm na wydziale prawa i w zasadzie nie rozni sie to za bardzo od kierunku prawo wiec wez to pod uwage....

Gość 20lat
a moze Ktos jeszcze???

Gość A minori ad maius
ja studiuję zaocznie. prawo, prawo i jeszcze raz prawo. od prawa pracy przez konstytucyjne po karne. jest dośc ciężko

Gość A minori ad maius
ale to też zależy od uczelni

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość urodnica
typowe studia po których nie ma pracy, a jak jest to niskoopłacan budżetówa.

Gość cala ona...
ja jestem po administracji tylko,że dziennej. Faktycznie mało różni się od prawa. Jest prawo pracy,konstytucyjne,administracyjne itd ale ogólnie jest spoko. Coś jeszcze chcesz wiedzic?

Gość mesallina
lepiej idz juz na prawo, przedmioty podobne, a stosunek profesorow i pracodawcow bardzo sie rozni, ci z administracji traktowani sa jak osoby, ktore sie nie dostaly na prawo, przynajmniej u mnie :O a pracy nie ma po tym, bo wola tych z prawem lub ekonomia jak juz

Jestem na dziennej administracji i jest ok. Studia są w miarę przyjemnie ale typowo do zakuwania przepisów prawniczych. Myślę, że warto- praca jest na pewno (ale zarobki niewielki jeśli to admin. państwowa).

Gość yyyyyyyyyt
ja studiuje dziennie, jestem juz na 3cim roku. podzielam zdanie przedmowczyn ale nie zgadzam sie z tym ze mala po tym kasa.mozna przeciez w czyms sie wyspecjalizowac:) zreszta ja ide do resortu spraw wewnetrznych wiec specjalnie obralam ten kierunek. ogolnie polecam,duzo przedmiotow prawniczych ale sa tez beznadziejne nie wiem po co- psychologia, ochrona srodowiska ;/ , zarzadzanie, gospodarka nieruchomosciami wrr no i nastaw sie na grzebanie doglebne w jednostkach samorzadu terytorialnego, organach wykonawczych , rada gminy sejmiki, wojt burmistrz prezydent ;]]