Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sloooneczzzkoooo

Czy to możliwe?? Prosze odpowiedzcie!!!

Polecane posty

Gość Sloooneczzzkoooo

Czy można zajść w ciążę jeśli kochaliśmy się z chłopakiem, doszło do wytrysku, ale oboje mieliśmy na sobie bieliznę?? Dodam, że to były moje płodne dni... Proszę odpowiedzcie... I proszę bez żadnych głupot i żartów... To dla mnie bardzo ważne!!!

Jezeli mieliscie na sobie bielizne (czyt: Ty mialas majtki) nie jest to mozliwe. I w takim razie nie kochaliscie sie tylko uprawialiscie peeting, ew mogl to byc seks oralny jesli jedno z was bylo bez bielizny. W kazdym badz razie zajscie w ciaze jest niemozliwe.

Ktos, nawet jezeli sperma znalazla sie na jej bieliznie w poblizu warg sromowych jest to niemozliwe zeby zaszla w ciaze. Tak woogole jest swietne miejsce jezeli chodzi o takie problemy - ponton.pl - edukatorzy seksualni.

Gość ale gosia to

jak bys nie wiedziala nawet przez peting mozna zajsc w ciaze wystarczy ze troche plemnikow dostanie sie w okolice rodne i juz...

Gość ale gosia to
spec na forum -ona wie wszyyyystko

dla uspokojenia powiem ci tak policz sobie dni 14 dni od rozpoczecia ostatniego okresu jest najlatwiej zajsc w ciaze... tydzien p skonczeniu okresu i przed rozpoczeciem sa raczej dni nieplodne... spokojnie... wszystko bedzie ok...

Gość Sloooneczzzkoooo
Tak majtki były zupełnie mokre... I do tego mój facet pieścił mnie rękoma ale nie jestem pewna czy czasem przed tem nie dotykał swojego penisa...:((

Gość gralem roka
bedziesz mama -gratuluje :)

Gość gralem roka
sam(a) spierdalaj sciero

Gość Sloooneczzzkoooo
No od spermy:((

Gość Sloooneczzzkoooo
okres miałam 3 września

Gość super będziesz miała
dwojaczki..... Wyobrażasz sobie jak dziadkowie się ucieszą? "-)

Gość Sloooneczzzkoooo
a mój cykl to 28- 29 dni

Gość Sloooneczzzkoooo
wszystko było mokre od spermy: wyrko, meble, ściany, pies sąsiada...groziła powódź spermiana- już nawet zaczęliśmy układać worki z piaskiem...

To czy sie pozniej dokladnie umyla ciepla woda czy nie to nie ma duzo wspolnego. Wiem, ze przez peeting (bardziej teoretycznie niz praktycznie)mozna zajsc w ciaze. Hm, gorzej, ze powiedziala, ze mogl dotykac ja rekami na ktorych mial sperme w okolicach intymnych. Dlaczego nie zglosilas sie do ginekologa po porade i ew Postinor??

Gość te.. Ktoś
a co ty taki ciekawy jesteś , co? Podłączyłbyś się do małolaty, tak? Stary zbok....

I wyglada mi to na prowokacje:) "Wszystko bylo mokre od spermy (...)" - Hm, ciekawe, nie wiedzialam ze faceci moga jej podczas stosunku wyprodukowac tyle ze trzeba ustawac worki z piaskem:D

pewnie dziewczyna nie ma 18 lat a po drugie jakie ma znaczenie czy sperma dotala sie tam poprzez majtki czy rece?? i jedno i drugie sperme tam zostawily...

Gość Sloooneczzzkoooo
zaczął sie 3 a kochaliśmy się wczoraj:((

ha nie trafiles mam 18 ale znam ten problem wiele stron internetowych w strachu przestudiowalem i pomogla mi jedna internautka teraz moja kolezanka...