Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sloooneczzzkoooo

Czy to możliwe?? Prosze odpowiedzcie!!!

Polecane posty

wszystko ok bedzie... nie sa to najgorsze dni a pani psychog mowila ze nie da sie zajsc w ciaze... da sie ale bardzo ciezko w ten sposob... musiala bys akurat w ten jagorszy dzien rafic... bedzie ok byle bys sie nie bala... bo wtedy okres moze ze strachu sie spozniac...

Gość Sway
Nie jest możliwe, plemniki to nie supermeny żeby przedzierały się przez bieliznę i frunęły w stronę jajeczka:O:O daj żyć dziewczyno

moze jeden plemnik nie... ale milion... niby sie nie da ale znam przypadek ze jak najbardziej sie da... tak jak i sie da zajsc w ciaze podczas ostatniego dnia okresu...

Gość Sloooneczzzkoooo
dziękuję za odp.... i nie jestem żadną małolatą!!!

Ktos, malo mozliwe jest zeby sperma dostala sie przez majtki do jej drog rodnych. Juz bardziej mozliwe jest to ze facet mogl miec na rekach sperme, dotykac ja pozniej w miejsca intymne i mogl ja tam przeniesc. Ze tak powiem, "technicznie" jest to bardziej prawdopodobne. Sloooneczzzkoooo - jezeli do stosunku ktorego sie obawiasz doszlo wczoraj skontaktuj sie jak najbszyciej z ginekologiem w sprawie porady i ew recepty na Postinor. Mozna go przyjac w ciagu 72h od "niebezpiecznego zdarzenia" chociaz z kazda doba skutecznosc sie zmniejsza (0-24h-95%,24-48h-75%,48-72h-58%). Postinor moze zostac Ci wypisany przez kazdego lekarza, takze przez lekarza na pogotowiu ratunkowym. Sa to 2 tabletki i kosztuja ok 70zl.

Gość Sloooneczzzkoooo
Wiem, że jest to mało prawdopodobne ale mimo to się boję:(( bo przecież zdarzają sie wyjątki:((

Gość Sloooneczzzkoooo
jutro zamierzam iść do lekarza...

aj wez... przez ciebie musze sie z gosia zgodzic po raz pierwszy idz do lekarza po ten lek i bedziesz pewniejsza...

Gość technicznie przenieść
to ty sobie może gosiu drabinę na budowie a nie spermę na palcu... Plemnik po prostu umrze na tym palcu z powodu niskiej temperatury; choćbyś się starała to nie dasz rady; wiesz jak się zapłodnienia invitro?

Gość juliiiiiiiiii
-------->sloneczko a ty sie tak tym martwisz i tu wypiusjesz i sie przejmujesz...a czy twoj facet tez sie tym tak przejal jak ty???

Nie wiem na czym dokladnie polega zaplodnienie in vitro aczkolwiek wiem, ze mozliwe jest przeniesienie spermy na palcach w okolice drog rodnych kobiet w wyniku czego mozliwe jest zajscie w ciaze. Jezeli nie wierzysz mi zapytaj sie jakiegos ginekologa. Sloneczko, tylko pamietaj, ze do momentu przyjecia tabletki nie moze uplynac wiecej niz 72h a i tak w 48-72h te tabletki chronia tylko w polowie - 58%.

Gość hahahahahahahahahahaha
gisia wiesz zastanawiam sie czy przypadkiem nie jestes jakims botem komputerowym... tak piszesz jak programista... dokladnie i wogole...

Gość JakoMuzykant
Boty nie piszą składnie.

Gość hahahahahahahahahahaha
tylko ciagle to samo:p

Nie wiem czy zauwazyles ale nie wysylam caly czas tego samego tekstu, staram sie za to doradzic. To moj ostatni komentarz w Twoja strone.