Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowe Anielisko

Mam UsUnięty pieprzyk..przez pół roku mam sie nie opalac..dlaczego ?

Polecane posty

zabieg ten odbył się laserowo...chcialabynm isc do solarium...o co chodzi z tym nieopalaniem sie prze pół roku ?? dlaczego nie mogę ?? co sie stanie jak pojdę do solarium ?? tylko to miejsce zalepie ??:*

Gość ahy i ohy
ojejku pieprzyk to zmiane to komorki skorne zostal wyciety nie wiesz , ze sie odczekuje pol roku nie naswietla sie tego, chce sie napic jakis komorek rakotworczych. Przeciez skora musi sie odbudowac

Gość jak zakleisz to mozesz isc
sluchaj na przyszlosc co lekarze mowia ;/ Dam sobie glowe uciac ze chodzilo mu tylko o miejsce zabiegu, a nie o cale cialo ;/ A powod jest taki ... to swierza ranka i nienalezy jej dodatkowo draznic ! Poza tym opalajac sie miejsce, w ktorym mialas usuwanego pieprzyka moze sie uwidocznic jak to jest w przypadku swierzych blizn poddawanych dzialaniu promieni slonecznych ...

Gość bo możesz dostac raka skóry
kretynko:O Idź, opal się na skwarę, powodzenia🖐️

Gość bo możesz dostac raka skóry
Tak, zaklej sobie:O Skąd sie biora tcy niedouczeni ludzie?:O:O:O I jeszcze komus udzielają porad:O Przecież w solarium są głównie promienie uva, które bez trudu przedostają się przez jakieś plastry czy inne materiały, oprócz materiałów z filtrami UV, które NIE SĄ rozciągnięte. Skoro UVA bez trudu przedostają się do najgłębszych warstw skóry, to pomyśl- w jaki sposób pomoże ci jakiś plasterek?:O