Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna.laleczka

FACET JEST ZIMNY W Łóżku!!!!

Polecane posty

Gość to wlacz ogrzewanie albo
kup mu termofor

a wiec tak....mam nowego faceta....mily i nawt ok....ale w lozku porazka!!!!! probowlaismy kilka razy seksu i nawet mu niew stanal..... musialm robic loda chyba z pol godziny i nic.... do tego ma malego penisa...on nie wykazuje entuzjazmu w lozku, zero pasji nic...jak zaczyna mnie calowac to cmoka mnie w usta jakby wital swoja ciotke....POPOORTU LEZY JAK KLODA! ZERO INISJCATYWY, PROBOEOLAM GO ROZGRZEWAC...MAM DUZY TEMPREAMENT W LOZKU...i nic...jesyem zalmana

Gość zyc wesolo
Zapal zapalniczke i pod dupe jak ja wypnie. To go rozgrzeje.

Gość ekati
byłam z takim przez rok... generalnie uważał za ogromne poświęcenie sex raz w tygodniu... bywało że raz w miesiącu... kiedyś jak powiedziałam, że czy jestem czy mnie nie ma nie robi mu różnicy to może poszukam sobie kogoś innego... stwierdził, że na świecie wszyscy faceci udają że lubią sex a na mnie pies z kulawą nogą nie spojrzy.. spotkałam go ostatnio na ulicy, byłam w towarzystwie narzeczonego, z którym za kilka tygodni biorę ślub.. mało się nie przewrócił na mój widok.. a potem dostałam mnóstwo złosliwych sms-ów... porażka..

Gość leojestkmiot
ej, to idź do lekarza, znaczy z nim albo niech on sam idzie

Gość Morandii
krotko to nie 15 minut minimum z przerwami na zmiane pozycji

Gość Morandii
ja to sycze

Gość Morandii
dla mnie to standart gra wstepa+ ostra jazda +minimum 5 pozycji

Gość Morandii
olej go wez mnie

Gość Morandii
na godzine

Gość JakoMuzykant
zakochałaś się ?

Gość gość
Zostaw te zwłoki w pissdu:o Nie licz, że sie zmieni przy Tobie 🖐️

Gość o kurde mole
haahah ja pierdziele !!!!! facet zimny w lozku? a tacy jeszcze istnieja?:D:D dodaj mu do sniadania viagre 100mg to zobaczysz co sie stanie hahaha,facet niema za grosz wyobrazni z tego wynika:P ja to moge codziennnie po 3 razy hahaha i mi to wcale nie przeszkadza,sex jest zajebista sprawa na odpoczynek,relaksuje i wogole jest extra,to lekarstwo na szara codziennosc:) powiedz temu twojemu ze jest cipa a nie facet:D:P moja rada? kup sobie wibre i znajdz kochanka bo z takim Jozinem to daleko nie zajdziesz :P:D

Gość o kurde mole
a wiec tak....mam nowego faceta....mily i nawt ok....ale w lozku porazka!!!!! probowlaismy kilka razy seksu i nawet mu niew stanal..... musialm robic loda chyba z pol godziny i nic.... do tego ma malego penisa...on nie wykazuje entuzjazmu w lozku, zero pasji nic...jak zaczyna mnie calowac to cmoka mnie w usta jakby wital swoja ciotke....POPOORTU LEZY JAK KLODA! ZERO INISJCATYWY, PROBOEOLAM GO ROZGRZEWAC...MAM DUZY TEMPREAMENT W LOZKU...i nic...jesyem zalmana TAK WIEC KOLES TO TOTALNA CIPA CIOTA I CIUL :p OLEJ GO I SZUKAJ INNEGO BO TO JAKAS DUPA WOLOWA ALBO JEST PEDALEM I GO FACECI JARAJĄ:d DO TEGO MA PEWNI E TONE KOMPLEKSO BO MA MALEGO PTAKA KROTKI ZWIEDLY NA KRZTALT GLIZDY I NIE PALI SIE DO PIZDY :D:D:D RATUJ SIE KOBIETO I SZUKAJ INNEGO A TEMU GEJOWI PODZIEKUJ I POWIEDZ MU OTWARCIE ZE JEST DO DUPY I SIE NIE NADAJE NA PARTNERA:D

Gość SAMIECOMEGA
CO JESZCZE Z NIM ROBISZ