Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość im sad

TŁUMACZENIE PIOSENKI, BŁAGAM, PROSZE, ODWDZIĘCZE SIE....

Polecane posty

Gość im sad

Heartbreaks and promises I’ve had more than my share I’m tired of giving my love And getting nowhere, nowhere What i need is somebody Who really cares I really need a lover, A lover who wants to be there It’s been so long since i Touched a wanting hand I can’t put my love on the line, That i hope you’ll understand So baby if you want me You’ve got to show me love Words are so easy to say, oh ah yeah You’ve got to show me love I’m tired of getting caught up In those one night affairs What i really need is somebody Who will always be there Don’t you promise me the world, All that i’ve already heard This time around for me baby, Actions speak louder than words So if you’re looking for devotion, talk to me Come with your heart in your hands Because me love is guaranteed So baby if you want me You’ve got to show me love Words are so easy to say, oh ah yeah You’ve got to show me love Show me, show me baby Heartbreaks and promises, I’ve had more than my share I’m tired of giving my love And getting nowhere, nowhere What i really need is somebody Who will always be there This time around for me baby, Actions speak louder than words If you’re looking for devotion, Talk to me Come with your heart in your hands Because me love is guaranteed There’s nothing that you can tell me You’ve got to show me love There’s only one key to my heart You’ve got to show me love I don’t want no fakes, don’t want no phoney I need you love Show me, show me, show me baby Give it to me, give it to me I am not a toy, i’m not a play thang You’ve got to understand

Gość zyjemy w swiecie
translatorów wiesz?

Gość im sad
a co mi on da, bzdury a nie logiczny tekst :(

Gość Karol po OHP-ie
faktycznie te elektroniczne tępaki nie radzą sobie z prostym tekstem - przykład? pierwsza zwrotka wypluta przez translator online: *Heartbreaks* i obiecuje (obietnica) JA ’*ve* miał więcej niż moja część (akcja) JA ’*m* zmęczył (zmęczony) udzielenia mojej miłości I dostający się (otrzymujący) nigdzie, nigdzie :D

Gość im sad
Bolesne Przeżycia i obietnice I?ve miało więcej niż moja część I?m zmęczony dawaniem mojej miłości i dostając nigdzie, nigdzie co i potrzebować jest kimś kto naprawdę przejmuje się Naprawdę chcę kochanka, kochanek, który chce być tam It?s być tak dawno temu i osiągnąć potrzebującą rękę I can?t powiesił na sznurze moje kochanie, ten i nadzieja you?ll rozumieć tak kochanie jeśli potrzebujesz mnie You?ve kazać pokazać mi kochanie Słowa są tak łatwe do powiedzenia, o ach tak You?ve zaniesione do widowiska mnie kochać I?m zmęczony utykaniem w te jedna noc sprawy co i naprawdę potrzebować jest kimś kto zawsze być tam Don?t obiecujesz mi świat, całe to i?ve już słyszało tym razem około dla mnie dziecko, Czyny mówią głośniej niż słowa więc jeśli you?re szukające oddania, mówienie do mnie przychodzić z twoim sercem w twoich rękach Ponieważ mnie kochać udziela gwarancji tak kochanie jeśli potrzebujesz mnie You?ve kazać pokazać mi miłość Słowa są tak łatwe do powiedzenia, o ach tak You?ve zaniesione do widowiska mnie kochać pokazywać mnie, pokazywać mi kochanie Bolesne Przeżycia i obietnice, I?ve miało więcej niż moja część I?m zmęczony dawaniem mojej miłości i dostając nigdzie, nigdzie Co i naprawdę potrzebować jest kimś kto zawsze być tam tym razem około dla mnie dziecko, Czyny mówią głośniej niż słowa If you?re szukając oddania, rozmawiać ze mną przychodzić z twoim sercem w twoich rękach ponieważ mnie kochać udziela gwarancji There?s nic, co możesz mówić mi You?ve kazać pokazać mi miłość There?s jedyny klucz do mojego serca You?ve kazać pokazać mnie kochać I don?t nie chcieć żadne imitacje, don?t nie chcieć żaden pozer chcę cię kochać pokazywać mnie, pokazywać mnie, pokazywać mi kochanie daj to mnie, daj to mnie nie jestem zabawką, i?m nie gra thang You?ve kazać rozumieć hehe

Gość im sad
So baby if you want me You’ve got to show me love Więc kochanie jeśli chcesz mnie Musisz pokazać mi miłość Tak będzie dobrze?

Gość im sad
tylko to mi powiedzcie...

Gość Karol po OHP-ie
widze ze znasz angielski wiec po co Ci pomoc?:)

Gość im sad
Ale to You've got co to bedzie oznaczac w tym zwrocie? Musisz pokazać mi miłość?

Gość moj nick
google.pl i jechana ;-)

Gość im sad
nie ma tego tłumaczenie w necie, szukałam :P