Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maalaa Mii

Jak przezyc za 800 zl miesiecznie???????

Polecane posty

Gość Maalaa Mii

Jestem studentkom, niestety ledwo ciagne koniec z koncem. Rodzice wprawdzie pomagaja mi jak moga - dostaje od nich 800 zl i oplacaja kupione dla mnie mieszkanie. Tylko juz sama benzyna kosztuje mnie miesiecznie 300 zl (mam ponad 100 km do domu). No i same obiady to tez okolo 200 zl miesiecznie. Zostaje 300 zl, ktore niestety nie starczaja na ksiazki i inne wydatki jak imprezy i ubrania. Chcialam isc do pracy, ale niestety moje studia absorbuja mnie zbyt mocno i po prsotu nie mam na to czasu

Gość ja zylam za mniej
Imprezy nie sa niezbedne do zycia. Na ubrania tez nie idzie 300 zl miesiecznie. Po prostu chcesz miec na przyjemnosci - to i problem z wyrobieniem sie w limicie gotowt.

Gość zelombia
jak u ciebie z ortografią ? i ty jesteś studentką ? Von, rowy kopać kretynko

Gość nie przesadzaj
opłaty, czynsz, jedzenie - ok6 00 zł miesięcznie 200 zł mi zostaje na nieprzewidziane wydatki lub odkładam A jak ci mało - poszukaj dodatkowej pracy

Gość nie przesadzaj
gotuj sama - bedzie taniej

Gość Maalaa Mii
Ale nie masz samochodu, ktorego samo utrzymanie do z 300 zl. A gdyby nie samochod, musialabym wstawac pol godziny wczesniej

Gość nie przesadzaj
a ty nie płacisz za mieszkanie..... :P WIem, że to nie jest dużo - ale można sobie poradzić.