Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYJAśnijcie mi cos

dlaczego juz nie ma gentelmanów?

Polecane posty

Gość WYJAśnijcie mi cos

Gość olejzpierwszego
no nie ma juz dam... proste nie ?

Gość a gdzie te damy sa
Uhh Ahh Yeahh- w twoim rozumieniu to ty ta dama? :D .nie ma gentlamenow bo damy wyginely. :classic_cool:

Gość dam tez coraz mniej...

Ależ damy są czyli jak damy to się bawimy,a jak nie damy to się nie bawimy :D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość maly ksiaze
damy? znaczy temu damy... i temu damy.. :D czemu nie ma gentelmanów ? bo juz nie sa potrzebni ;) w koncu mamy równouprawnienie ;)

są i to całkiem sporo... po czym gdy zaczynaja zyskiwac doswiadczenie z kobietami, albo łapią totalnego doła i traca zainteresowanie kobietami, albo zaczynaja postepowac własciwie i zmieniaja sie w skurwieli

Gość Luśka z Windsowrów
Sądząc chociażby po tym topiku o braku higieny lub innym traktującym, o tym, do czego NIEKTÓRE kobiety by się nie przyznały, z tymi gentlemen "nabierający doświadczenia" z takim kobietami (jak z wymienionych topików) pewnie rzeczywiście dzieje się tak jak napisał Komiczne :D

Gość Luśka z Wind ...
powiedzmy, że błędy w wypowiedziach kobiet na forum aż tak tych genlemen nie zniechęcają ;-)

a ja ciekaw jestem co kobiety ukrywaja tak naprawde :D bo pewnie sa takie, ktore nawet anonimowo nie przyznaja sie do pewnych rzeczy :)

Nie tylko kobiety, ale pewnie każdy ma coś, lub kilka "cosi" o których nie powie nikomu. Tyle, że mam nadzieję, iż u większości ludzi są to tajemnice mniej obrzydliwe niż te, o których tutaj trochę poczytałam :D

co ukrywają? trupy w szafach, oczywiście, stąd popyt na odswieżacze powietrza :D

Sissi do większości czego? bo jeżeli masz na myśli "rzeczy do ukrycia" to wtedy do wszystkich rzeczy zaliczanych do kategorii "do ukrycia" się nie przyznajemy a jeżeli ogólnie życie to się nie zgodzę, ze do większości życia się nie przyznajemy :)

Chodziło mi raczej o te świętoyebliwe, które oburzaja sie tutaj o kazdy wpis a w realu o kazde ostrzejsze słowo czy zachowanie, a tak naprawde to maja w swoim życiorysie takie kwiatki, że Jenna Jameson by sie zaczerwieniła

A gentlemani są, tylko trudno ich znależć :) A ja to uwielbiam :)

Komiczne, oburzają się na Ciebie, bo je fascynujesz i chcą zwrócić na siebie uwagę :P ;-) Przecież gdyby naprawdę były tak oburzone jak to opisują to nie łaziłyby za Tobą po topikach tylko zwyczajnie ignorowały :)

W jakim sensie gentlemani? W znaczeniu uprzejmie traktujący kobiety? Cała masa ich jest, ja się natykam na samych takich. :)

Gość Coala na tree
phi....sufrazystki i damskie yappies ich wybily:P