Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieznany Sprawca

Jestem pijany i odpowiem na każde pytanie dotyczące facetów

Polecane posty

Gość Rzęsista
Coś mi się wydaje, ze nie odpowiadasz na "niewygodne " pytania. Trzeźwiejesz? ;)

>> nie zgadzam sie seks wszystko potrafi zepsuc ja sie trzymam z daleka z lapami od kogos kogo traktuje jakprzyjaciela Wcześniej czy później uczucie i tak się pojawi. Chemia zadziała. Miedzy mężczyzną i kobieta nie ma szans na zdrową przyjaźń.

Gość koralikowa33
11.Czy 4 lata roznicy (kobieta starsza) -to dla faceta obciach?

mam jeszczejedno pytanie, prosze odpisz......... otóż czy jak facet w swoim zyciu miał tylko jedną dziewczynę to nie jest ciekawy jakby mu było z inną w łóżku?

Gość jeszcze jedna
Nieznany Sprawca a jakie mogą być powody że facet nie chce aby propozycja spotkania wyszła od niego?

Gość odpowiem555
to mi tez powiedz, dlaczego mój facet mnie zdradza, mieszkamy w innych miastach i di tego ciągle to ukrywa i się wypiera, nie potrefi podjąc decyzji, czy jak?

Gość Madzia145
Jak facet zareaguje jeśli przygotuję mu niespodziankę typu seksowna bielizna i milutka atmosfera, dodam że jeszcze nie zdobyłam sie na takie przedstawienie, nie uzna mnie za jakąś nie wyrzytą?? :-D

>> czy jesli ktos do niego czasem pisze maile -to cieszy go to i dopisuje z przyjemnosci czy z przymusu???,,, Przyjemność jeśli wiąze z tym coś więcej niż tylko samo pisanie e-maili.

i tak mnie nie przekonasz a i mam pytanie: czemu facet ktorego wyzwalam od zuztych szmat i nie tylko chcial moj nr koma i mowil swoim kumplom ze jestem fajna:-O?

Gość koralikowa33
12. O co chodzi kiedy facet pisze kobiecie "chyba sie w tobie zakochalem tak dobrze spedza mi sie z toba czas" a potem nie robi nic,nie dziala,nie dazy do spotkania ...?Co znaczy chyba sie w tobie zakochalem?

Gość kromka chleba z czymś tam
Nieznany Sprawca >> i to jest dobra odpowiedz na moje pytanie :), także idę spać... poćwiczyć znaczy się ;)

Gość takajednaniewiedzialaco
czy jesli facet chcialby sie przytulic-tylko- (z racji roznych wczesniejszych relacji, ktore zaniknely)) zrobi to czy bedzie czekal, az ona mu powie, ze tego chce...

Gość Rzęsista
SprawcPonawiam pytanie: Twoja partnerka w tym właśnie czasie: 1. kąpie się, 2. lula dzidzie, 3. pakuje tornister do szkoły, 4. czeka i tęskni 5. nie znam jej 6. inne ( jakie?) o, po raz 3 pytam:

>> a jakie mogą być powody że facet nie chce aby propozycja spotkania wyszła od niego? Nieśmialość, brak pewności siebie, brak wysokiej samooceny.

>> dlaczego mój facet mnie zdradza, mieszkamy w innych miastach i di tego ciągle to ukrywa i się wypiera, nie potrefi podjąc decyzji, czy jak? Dlatego, ze związki na odległość są bez sensu i bez szans :o

>> Jak facet zareaguje jeśli przygotuję mu niespodziankę typu seksowna bielizna i milutka atmosfera, dodam że jeszcze nie zdobyłam sie na takie przedstawienie, nie uzna mnie za jakąś nie wyrzytą?? Nie, będzie bardzo przyjemnie zaskoczony.

>> i tak mnie nie przekonasz Nie mam zamiaru, wyrażam swoje zdanie. >>a i mam pytanie: czemu facet ktorego wyzwalam od zuztych szmat i nie tylko chcial moj nr koma i mowil swoim kumplom ze jestem fajna podobasz mu sie, ale boi sie ciebie.

Gość koralikowa33
aaaha i wazne! 13.Jak wazna jest dla faceta kobieta jesli spotykaja sie ze soba od niedawna 2 miesiace,okres zalotow, a w dniu jej urodzin on wysyla tylko koslawego smsa w stylu cos na wzor na gorze roze na dole bez wszystkiego naj z okazji urodzin? Chyba mu koslawa na niej zalezy nie? 14.Jak facet mowi kobiecie nie jestem juz z moja dziewczyna ale wciaz ja kocham?Czy dobrze rozumiem znaczy to mniej wiecej "mozemy uprawiac seks ale sie nie angazuj" ?

Gość takajednaniewiedzialaco
kurde facet, masz chyba 200% racji... wpadniesz jeszcze kiedys na kafe? :)

Gość Rzęsista
Po to miałeś punkt " inne" :) Tendencyjności tu nie widzę

Gość koralikowa33
Nie.... ale on jeszcze nie ucieka.... ;)

>> 13.Jak wazna jest dla faceta kobieta jesli spotykaja sie ze soba od niedawna 2 miesiace,okres zalotow, a w dniu jej urodzin on wysyla tylko koslawego smsa w stylu cos na wzor na gorze roze na dole bez wszystkiego naj z okazji urodzin? Chyba mu koslawa na niej zalezy nie? Skoro pamietał, to zależy. Widocznie nie ma talentu poetyckiego. Bądź wyrozumiała. >>14.Jak facet mowi kobiecie nie jestem juz z moja dziewczyna ale wciaz ja kocham?Czy dobrze rozumiem znaczy to mniej wiecej "mozemy uprawiac seks ale sie nie angazuj" ? Dokładnie :classic_cool:

Gość EEEEEEEEWA
czy uwazasz, ze kobiety sa naiwne?

Gość Madzia145
Dlaczego po seksie facet prawie zawsze odrazu zasypia?