Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieznany Sprawca

Jestem pijany i odpowiem na każde pytanie dotyczące facetów

Polecane posty

>> a nie czuje się jakoś 'zagrożony' że dana laska do niego uderza, np jeśli nie zna jej dobrze a podoba mu się nawet z wyglądu? Jeśli laska nie jest odrażajacym pasztetem, to nie. Podbudowuje go to.

probowanie zeby kogos nie ranic?? nie polecam jak sama nie chcesz to sie nie zmuszaj

Gość to ja wam odpowiem
pytajcie. Obiecuję odpowiadać szczerze!!!!

"nie polecam jak sama nie chcesz to sie nie zmuszaj" No dokładnie, jestem tego samego zdania.

Gość gdsgds
no cos chyba oszukujesz, próbujesz zrobic z facetów wielkie świnie:P a tak źle nie jest, no...chyba ze piszesz tylko o sobie

Gość pytanie mam tyz
ostatnie... a co myślicie o nieśmiałych dziewczynach? spychancie takie na bok i wybieracie te bradziej przebojowe czy to zależy od tej nieśmiałej jaka jest?

Gość poliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaa
czy umiecie sie przyjaznic z kobietami bez podtekstow

Gość colodentffff33
a gdzie pracujesz sprwco jesli to nie tajemnica?

Gość Rzęsista
Dlaczego podoba wam się każda maszkara (LECICIE NA NIĄ) - wystarczy tylko, ze założy coś obcislego i krótkiego?

>> co czuje facet dostajac od obcej laski w pysk? Zalezy co zrobił :classic_cool: Raz wkurrwienie, raz podniecenie, innym razem bezsilność, a jeszcze innym ekscytacje 🖐️

Czy jak facet pisze,że tęskni,ale nie śpieszy się do spotkania to tęskni naprawdę czy tylko tak dla podtrzymania atmosferki ?

>> a co myślicie o nieśmiałych dziewczynach? spychancie takie na bok i wybieracie te bradziej przebojowe czy to zależy od tej nieśmiałej jaka jest? Jeśli niesmialosc nie jest chorobliwa, a dziewczyna jest ładna - to nie przeszkadza nam to.

>> czy umiecie sie przyjaznic z kobietami bez podtekstow Nie. Szeroko pojęta przyjaźń damsko męska, bez żadnych podtekstów w zasadzie nie istenieje.

Gość gdsgdsgs
brzydal - a ty inaczej sądzisz??

Gość poliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaa
czy jesli sie nie odzywa to znaczy za ma w d.... :)

e tam wlasnie sie odezwalam do mojego kolegi i zaprosilam go do siebie steknilam sie za nim:)

Gość koralikowa33
Czesc o jak fajnie nareszcie jakis szczy do bolu facet :))) Tylko pisz szybciej!!! Jak widzisz jest duze zapotrzebowanie!!! Moje pytania,prosze o odpowiedz!! 1.Czy jesli facet ma numer telefonu do kobiety,mail itd wszelkie namiary a jednak sie do niej nie odzywa,tylko wpsomni cos o piwku ze trzeba sie uwowic i zdzwonic?Co on wtedy sobie mysli?? Ze kobita nie warta swieczki i .....? 2.Jak facet zaprasza Cie na wesele jako osobe towarzyszaca,czy znaczy to ze "znaczysz" dla niego cos "wiecej" i bedzie cos z tego? 3.Czy faceci skreslaja laski za male piersi? 4.Co facet mysli o pannie w wieku 30 lat ktora nie ma meza,partnera? 5.Czy kobieta ktora nie jest dziewica jest dla faceta troche mniej "warta" jako przyszla zona albo obecna ;)? 3.

Gość pytanie mam tyz
dzięki ;) 🖐️

>> Czy jak facet pisze,że tęskni,ale nie śpieszy się do spotkania to tęskni naprawdę czy tylko tak dla podtrzymania atmosferki ? Jak facet jest głodny to jje, jak jest spragniony to pije, jak tęskni,to robi wszystko, zeby się spotkać.

Gość Rzęsista
Jak tłumaczyć, gdy facet kończy znajomość nagle, niespodziewanie , znika , nie odbiera tel. itp.? A po roku znowu się odzywa? Czy to choroba psychiczna? ;)