Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieznany Sprawca

Jestem pijany i odpowiem na każde pytanie dotyczące facetów

Polecane posty

Gość junoa
mam 20 lat, on 31 ( wyglada na 24, zachowuje sie jak 18 latek), spalismy ze soba pare razy, kontakt mamy od roku, ma do mnie darmowy numer, dzwoni codziennie, pisze, zabiera mnie ze soba wszedzie, zartujemy sobie i generalnie widze ze jestem dla niego wyjatkowa, ale nie chce sie zwiazac! CZEMU?

Gość takajednaniewiedzialaco
ostatnie= na 1 spotkani w realu w swoic wywodach mowi, ze nigdy nie zdradzil swojej zony, po co to mowi?

Gość takajednaniewiedzialaco
razem pomyslimy? :D

Gość koralikowa33
14 Czy facet moze ozenic sie z kobieta tylko dla pieniedzy z wyrachowania wiedzac ze na boku i tak bedzie mial kilka innych ..?

Gość pisatcjjja
Ile masz lat i ile wypiles?? Co mysli o mnie moj facet z ktorym dopiero zaczynam swoj zwiazek jak mu powiedizlama, ze nie robie laski z polykiem? :D

Gość koralikowa33
14.Dlaczego facet mieszkajac z kobieta juz od 14 miesiecy spi z nia w jednym lozku grzecznie jak brat z siostra i nie dazy do zblizenia?Chce sie tylko przytulac....?On sadzi ze ona nie ma uczuc nie mysli nawet o tym ze moze ja to gleboko ranic??

Gość pistacja 30
zdradził mnie, ale mówi, że kocha, to jak to jest? Kocha, czy nie?

w pewnych tematach gość pieprzy jak potłuczony:) nie ma prawa reprezentować facetów.... UZURPATOR

Dlaczego tylko mi nie odpowiedziałeś?????????????????? Nie wiesz co odpowiedzieć?????????????????????????

>> Ile masz lat i ile wypiles?? Nie wiem ile wypiłem, dużo. Mam odpowiedni wiek :classic_cool: >>Co mysli o mnie moj facet z ktorym dopiero zaczynam swoj zwiazek jak mu powiedizlama, ze nie robie laski z polykiem? :o Że masz mentalność średniowiecznej zakonnicy.

kazdy jest inny i tyle:) masz racje coheed i nie masz zaden facet nie ma prawa reprezentowac wszystkich

Gość koralikowa33
no bo troche wypil ale za to szczery jest ... ;)

>> Dlaczego facet mieszkajac z kobieta juz od 14 miesiecy spi z nia w jednym lozku grzecznie jak brat z siostra i nie dazy do zblizenia? Jest kryptopedałem :o

Gość Madzia145
Po kilku latach związku dla faceta jego partnerka jest tak samo atrakcyjna jak na początku?

Gość pytanie111
pojawiło sie ale bez odpowiedzi: CZY FACET MAJĄCY JEDNĄ PARTNERKĘ BEDZIE CHCIAŁ SPRAWDZIĆ JAK BY BYŁO Z INNA?