Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieznany Sprawca

Jestem pijany i odpowiem na każde pytanie dotyczące facetów

Polecane posty

Gość pisatcjjja
Mam chyba obrzydzenie do spermy :P Nie przeszkadza mu to, ze jestem odrobine wyzsza od niego???

Gość pistacja 30
kurrwwwa, to najlepsza wiadomość dzisiaj, że jednak kocha mimo, że zdradził, a ja go zjeeeebałam jak psa . I jak z tego wyjść?

Gość koralikowa33
11.Co to znaczy jak facet mowi/pisze "chyba sie w tobie zakochalem" ? podkreslam to chyba....

Gość pytanie111
pistacjo!!! DOBRZE ZROBIŁAŚ! SZANUJ SIE!

>> kurrwwwa, to najlepsza wiadomość dzisiaj, że jednak kocha mimo, że zdradził, a ja go zjeeeebałam jak psa . I jak z tego wyjść? Wybaczyć, pogłaskać, przytulić, podac piwo.

Gość pytanie111
NIE ROZUMIEM! O co chodzi z tym połykaniem spermy?seksem analnym itp? dla mojego partnera jest to równie obrzydliwe co i dla mnie! jak to jest?

Odpowiedz mi bardzo mi zalezy. JESZCZE RAZ Co to znaczy jeśli facet ma dziewczynę ale wodzi za mną wzrokiem, ale tylko wtedy kiedy ja nie widzę, albo obserwuje mnie przez okno????? I otóż czy jak facet w swoim zyciu miał tylko jedną dziewczynę to nie jest ciekawy jakby mu było z inną w łóżku?

>. Co to znaczy jak facet mowi/pisze "chyba sie w tobie zakochalem" ? podkreslam to chyba.... Bada sytuacje. Jak wykażesz zainteresowanie i powiesz coś podobnego, CHYBA zniknie.

Gość koralikowa33
15.Co znaczy kiedy facet ktory ma dziewczyne pyta sie mnie "czy moge sie do ciebie przytulic"?

mnie opinie meskie malo obchodza nie zamierzam lykac spermy i tyle jest niedobra

>> O co chodzi z tym połykaniem spermy?seksem analnym itp? dla mojego partnera jest to równie obrzydliwe co i dla mnie! jak to jest? Kobieta nie połykająca ejakulatu nie okazuje mu w ten sposób szacunku, a wzbraniajac sie przed analem prezentuje konserwatyzm w sexie.

Gość pisatcjjja
Napisalm i własnie, że cieszy sie ze mnie ma. Serio sie cieszy??? Ile czasu wytrzyma bez seksu i jak bede to przeciagac to przeleci inna?

Gość tebunie nie tutki
odpowiadasz przez pryzmat samego siebie, to ze masz jadra wcale nie znaczy, ze reprezentujesz caly meski rod:P pytanie ............... cy facet po pijaku klamie? w sensie daj mi szanse

Gość Madzia145
Czy wszyscy faceci to takie świnie że im tylko seks i inne panienki w głowie, a jak kobieta nie uznaje niektórych rzeczy w łóżku to odrazu jest gorsza?

Gość koralikowa33
>. Co to znaczy jak facet mowi/pisze "chyba sie w tobie zakochalem" ? podkreslam to chyba.... Bada sytuacje. Jak wykażesz zainteresowanie i powiesz coś podobnego, CHYBA zniknie. Woow Nieznany Sprawco to mnie teraz zeszokowales!!!! Kurcze takiej odpowiedzi nie przewidywalam 16.Czyli o co chodzi gosciowi ktory pisze "chyba sie w tobie zakochalem"?-jak ona tez to spadam?

>> Co to znaczy jeśli facet ma dziewczynę ale wodzi za mną wzrokiem, ale tylko wtedy kiedy ja nie widzę, albo obserwuje mnie przez okno????? Aaa jak przez okno, to nic to nie znaczy :classic_cool: I >>otóż czy jak facet w swoim zyciu miał tylko jedną dziewczynę to nie jest ciekawy jakby mu było z inną w łóżku? Jest.

Gość pytanie111
Tamari! nie wiem czy dobra czy nie bo nie próbowałam ale przestań!dlaczego ktoś miałby to robić,nie rozumiem twgo w ogóle,niech ktos mówi ze jestem ze sredniowiecza ale mam 25 lat,j=mój mąz jest jedynym moim partnerem,jestesmy razem od 8 lat i mamy raczej zdrowe podejscie do seksu...to ma byc cos czystego i pieknego

Gość pisatcjjja
Ni huja spać nie dizsz tylko piszesz. Ja tez wypilam i pisac moge!!

Gość tebunie nie tutki
facet nie facet kazdy jest ciekawy jak jest w lozku z inna osoba, jezeli sie mialo jednego partnera, glupie pytanie