Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Green_Gable

czy leżaczek-bujaczek to trafny zakup dla niemowlaka?

Polecane posty

mozna uczywac go juz dla noworodka? i czy wasze dzieci rzeczywiscie lubily w nim przebywaC? czy jest to przydatny przedmiot?:)

moim zdanie bardzo przydatny moj syn lezal w nim od od poczatku 2 miesiaca.Mozna zawsze dziecko wziasc do kuchni i masz caly czas w zasiegu wzroku.moj jadl w nim i ogolnie lubil w nim przebywac.mozna go zabrac do znajomych itp.

Lezaczek zawsze sie przyda, poki dziecko lezy jak kloda. Jest praktyczny. A jak dziecko zacznie sie wiercic i krecic, to juz koniec piesni.

Gość koza do woza
moj do jakiegos 7 8 miesiaca w nim siedzial :)

moja corcia ma prawie 2 i pol roku i jeszcze korzysta.mamy taki fisher pricea do 18 kg. teraz sluzy jako fotelik - bujaczek. nie uzywany przez prawie rok bo jak miala rok to zostal pozyczony mlodszej kolezance - i dobrze bo miala glupie pomysly np stawala na nim. ja bez lezaczka nie wyobrazam sobie zycia. a prany tyle razy i nawet koloru nie zmienil.

ja tez korzystam z dobrodziejstw tego sprzętu.To jest jak kolejna para rąk do pomocy przy opiece. Synek w nim jada i zasypia na noc. Mam taki model z huśtawką i bardzo go polecam

Gość Aspro
idealny!!!! służy mniej więcej od ok.3 mż ty gotujesz ,sprzątasz i masz dzidzię na oku ....to duży luksus:) koszt od około 80 zł + koszt wysyłki z allegro :)

ja tez polecam lezaczek,synek ma 15 miesiecy i nadal z niego korzysta

dziekuje za odpowiedzi, tez upatrzylam sobie fishera z pozytywka czy wibacjami:) a ktoras z was stosowala go dla dziecka od razu po urodzeniu? bo nie wiem na kiedy planowac zakup:)

Ja zaczelam uzywac lezaczka jak moj synek mial 4 tygodnie, ale mysle ze mozna bylo wczesniej, po prostu dopiero wtedy go kupilismy. Przez pierwsze dwa tygodnie nie bylo absolutnie takiej potrzeby - maly jadl i zasypial, dopiero pozniej zaczely sie okresy kiedy nie spal, no ale kazdy maluszek jest inny:)

Gość no a
fotelik samochodowy nie może być lub gondola od wózka by małego włożyć i np.w kuchni cos porobić?

Pewnie moze byc, ale lezaczek ma muzyczke i wibracje, ktore maluszek polubi a do tego palak z zabawkami, ktore niedlugo juz bedzie swietnie widzial:) Moj w gondoli od razu marudzi a na lezaczku siedzi:)