Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madamexx

a ja już nie wierze w mężczyzn

Polecane posty

Gość madamexx

a ja juz nie wierze,ze można poznać ciekawego faceta, atrakcyjnego wewnetrznie,ale również zewnetrzne,tacy nie istnieją albo są już dawno pozajmowani.. jedyne co zostało to kiepskie mało wartościowe podróbki:( P.S.mam na mysli przedział wiekowy 20-24

a ja jeszcze wierzę. z tym, że nie tyle chodzi mi o wyglad co o wnętrze. (przedział wiekowy po 30-stce)

moj mial 23 jak go poznalam nie dosc ze przystojny brznet to jeszcze szarmancki:) dzis ma 25 i nic sie nie zmienil a co najwazniejsze ja wiem ze on taki bedzie zawsze:)

Gość ofe rma
słusznie prawisz wygrałem życie. ale panienki naoglądały się filmów gdzie brad pitt georgem clooneyem pogania i myślą że wszędzie tak. a jak tak nie jest to bardzo rozczarowane :D

Gość madamexx
panienką to nazywają swoją:]

Gość ofe rma
toż się zajmuję. ale takie rady od ciebie? stary, a gdzie twoje "jestem nudny, bez pasji, bez zainteresowań"? a tu propozycje: książka, muzyka. ho ho ho. nie poznaję kolegi. niedługo przejdziesz przemianę na miarę księdza robaka :P

bo przeczytanie jednej książki to nie jest zainteresowanie literaturą albo jakimś gatunkiem, albo posłuchanie jakiegoś hałasu z internetowego radia bez dogłębnej wiedzy czy innych takich chyba że mam zbyt wysokie wymagania co do nazwanie czegos zainteresowaniem :O

Gość ofe rma
zainteresowanie czy pasja to czerpanie przyjemności z jakichś przeżyć. nie trzeba od razu przy tym być jakąś gadającą głową i wgłębiać się we wszystkie możliwe teorie i analizy.

Gość olejzpierwszego
prawdopodobnie kazda dupa i facet szuka czegos do bara bara albo sponsoringu i lansowania sie.... spodziewasz sie ze te tysiaca chlopa i bab nie przebralo wszystkiego ?? musisz miec refleks i byc we wlasciwym miejscu o wlasciwym czasie.... do tego warto bys miala cos do zaoferowania soba i nie chodzi o wyglad