Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszukany

jak wyglądają ćwiczenia na studiach?

Polecane posty

Gość zaszukany

Idę od pażdziernika na studia i trochę się tym wszystkim przerażam. Moglby mi ktoś powiedzieć na czym polegają ćwiczenia? Czy od razu jest odpytywanie z poprzedniego wykladu? Jak to wyglada?

Gość zaszukany
ale od razu po pierwszych zajęciach? Odpytywanie?

zależy od prowadzącego. Jedni biorą do tablicy jeśli jest taka możliwość, inni sami robią zdania. Ale warto być aktywnym, bo mogą podpytywac np. z miejsca.

na wykladzie siedzisz i notujesz co gosc pierdoli. na cwiczeniach siedzisz i omawiasz, to co gosc wczesniej pierdolil ;p nie ma zadnego pytania czy cos, ewentualnie moze byc punktowana aktywnosc na zajeciach. podstawa oceniania sa wyniki kolokwium (sprawdzianu). nie martw sie bedzie lajtowo ;)

Gość ehhe jjjk
np. dają ci ileś tam zagadnień i musisz obie wyrać jedno i pierdolnąć referat na ten temat inny nie będzie robił nic po za siedzeniem i gadaniem o chuj wie czym znaczy o wszystkim nie zwiazanym ze studiami jeszcze inny będzie z ćwiczeń na ćwiczenia odpytywał jak w podstawówce a skolei inny zrobi sobie z ćwiczen przedłużenie wykładu, ja osobiście wolę 1 możliwość ehh ale róznie to bywa. a jaki kierunek jeśii można wiedzieć, no i czy dzienne czy zaoczne bo to też różnica

Gość studentkaaaaa
u nas na mikroekonomii, co cwiczenia to byl kolos

Gość zaszukany
dzienne fizjoterapia, prywatne

Gość aaaaaaa powie mi ktos
jak wyglądają ćwiczenia na kierunkach ekonomicznych?

Gość MAŁPA Z DRZEWA
Ja tam mam luzy (odpukać) na ćwiczeniach :) jedno jest pewne wole studiować tysiąc razy niż chodzić do szkoły średniej np

Gość MAŁPA Z DRZEWA
jeszcze zależy czy uczelnia jest prywatna czy państwowa. Ja studiuję dziennie socjologię na prywatnej uczelni i jest bardzo ok :)

Gość zaszukany
a ćwiczenia z anatomii jak wygladają?

Nie miałam w prosektorium jeśli o to pytasz. Doktorek zadawał do domu 2-3 układy i potem odpytywał przy modelu np. serca.

Gość tylko i wylacznie
a może ktoś na/po politologii zaocznej na UAMie udzieli jakichś info? ;-)

Gość nangini
na administracji - czasem nic nie robisz, a czasem pytanie co zajęcia. Tak jak już wcześniej powiedziano zależy od kierunku, uczelni i prowadzącego zajęcia

Gość ryjnhdbgvf
nie starszcie z tym odpytywaniem:D odpytywanie przy tablicy w liceum i robienie zadan z matmy sni mi sie po nocach :O dobrze ze teraz zadnej matmy nie bede miala uffff