Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca......

zakazana milosc

Polecane posty

Gość Margaritaneczka
Kochająca - czy już wybrałaś -bo chciałabym wiedzieć czy udało mi się bo ja już wiem kogo wybierzesz -chyba się nie pomylę -tego co ci serce dyktuje....

Gość Margaritaneczka
Do brunetki - ja też myślę że nie odejdzie ale po co oszukuje 2 facetów...

Margaritaneczka moze jje tak wygodniej, w domu maz ktory daje jej jakies poczucie bezpieczenstwa, i te tajemnicze spotkania z nutka pikanteri, to podwojne zycie ktore predzej czy pozniej wyjdzie na jaw, a jak kobieta zrozumie ze traci meza przejrzy na oczy, chyba ze zupeklnie nic do meza nie czuje, ale musi pamietac ze jesli zlaczy sie z kochankiem on tez po jakims czasie zrobi sie tylko mezem jej i tez moze go zdradzac szukajac milosci potajemnych spotkan, moze wlasnie to jej pasuje!

Gość Margaritaneczka
Do brunetki -tak ona rozsiewa zło ,które rani po drodze wiele ludzi ,rodzin ale to nimfomanki...

Margaritaneczka szczerze? dla mnie wogole kobiety ktore wchodza z butami w zycie innych ludzi rodzin czy sa dzieci czy nie to szmaty! tak samo ta kobieta rani swojego meza, swoje dziecko- mysli o swoich potrzebach! skoro ma kochanka niech sie zdecyduje! wygodnie jest byc panienka ktora wskakuje do lozka obcego faeta! jak by sie czula gdyby jej maz mial kochanke? i wracal do domu jako przyk;ladny maz? a na boku dymal inne? wstyd!

Gość Margaritaneczka
Brunetko -tak całkowicie się z Tobą zgadzam to są szmaty jak one się czują w swoim środowisku ,a co przeżywają jej mąż dzieci to nie wyobrażam sobie -wlezie z buciorami cichaczem narobi bagna i jeszcze udaje że nic się nie stało cz dzieje....środowisko musi na takie uważać bo mężów jest dużo i może próbować z każdym.....

Margaritaneczka sadze ze takie kobiety maja duzo satysfakcji ze wlzaza na cudzych facetow! ale kiedys los sie odwroci1 takie zycie! wowczas slodki usmiech zniknie im z buzi o ile jakas zona zdradzana wczesniej tej buzi nie obije!

Gość Margaritaneczka
Oh Brunetko -tak myślę że los się jeszcze przeciwstawi jej i nie będzie jej do śmiechu faktycznie - ja dla zasady sprałabym ją na kwaśne jabłko ,ale szkoda się dla takiej szmaty poniżać,ten się śmieje kto się śmieje ostatni.Nie jestem mściwa ale każdego dnia jej mąż tak ją powinien upakarzać żeby jej się odechciało....i tak i nawał roboty żeby przez 24 godziny miała co robić to o głupotach by nie myślała wredne babsko.....

Gość do kochajacej
wiem ...rozumiem cie co czujesz.....mam tak samo... tylko ze ja wiem ze nigdy nie bede razem z NIM z MOIM K ......s:(:(

Gość do kochajacej
kochajaca??? a jak jest u ciebie???

Gość pantoflarz
może być różnie , zależnie od tego dlaczego masz kochanka. Jak go masz bo było ci źle , to należy przemyśleć życie i być może rozstać się z mężem i połączyć z kochankiem. Jak tylko sex był dla ciebie ważny to kochanek ma ci go zapewnić i nie brnij w uczucie tylko porządnie dawaj kochankowi doopki aby zaspokoił twą chciczkę :-) Kochanek wypełnia ci luki sexualne , ale musisz to z umiarm robić bo zabrniesz zbyt głęboko. Wtedy będzie źle i doopka zimna..

Gość Pastorałka
O na pewno potrzebna jest jej odmiana zle czuje się w swoim związku jest mało kochana -to nie tylko o seks chodzi -ale żeby była doceniana że jest tą najważniejszą,,,a ona tego nie ma to szuka poza domem o nie chciałabym tak współczucie dla niej.....

Gość do kochającej
Co z tą zakazaną miłością co zdecydowałaś -który będzie milszy twemu sercu -czekam kogo wybierzesz ale szczerze trzymam kciuki....

Gość Radomianeczka
Do kochającej kochanka -czy już męża nie kochasz a może wyszłaś za mąż z rozsądku -pomyliłaś się a teraz szukasz ukojenia u innego ,napisz szczerze albo mąż albo kochanek bo 2 sroki nie da się ciągnąć za ogon....

Gość Margariteczka
Do kochającej gdzie się podziewasz co się z Tobą stało -chcemy śledzić Twoje losy mąż czy kochanek.....

Gość Passodoble
Co dalej kochająca z tą zakazaną miłością do kochanka -jakie wasze losy czy już wybrałaś....

Gość Mandaryneczka
Ja powiem tak obijajcie im te wstrętne parszywe od uśmiechów i kpin buzki bo to im się należy ,niech nie włażą nikomu z buciorami w związek ,bo i tak nie otrzymają czego chcą a tylko zostaną zranione a i sumienie mają nieczyste.........

Gość Passodoble
Co dalej czy kochasz dalej kochanka - co z tą zakazaną miłością -czy dalej spotykasz się z tym kochasiem....

Gość do kochającej
Co dalej czy wybrałaś kochanka.....

Gość do kochającej
Odezwij się co z tobą się dzieje co dalej....

Gość macie kobiety coś takiego że
jeszcze do nieczego nie doszło pomiędzy facetem a kobietą, ale ona czuje, że to się kiedyś stanie "zakazana miłość". Mam takie przeczucie, że wpadne w to gówno :/ i wiem z kim... może jestem tępą idiotką (wiem, że przytakniecie), ale cholera, ciąglę myslę o tym i wydaje mi sie, że tak może być :(

Gość Kinguneczka
O nie nigdy nie mam bo nie myśli się o innym jak ma się męża to tylko o nim myślę i śnię - nie można paprać sobie życia....

Gość macie kobiety coś takiego że
ja nie mam męża, a on ma żonę... nic nigdy nie dojdzie, przysiegam! chyba ze mi mózg odpadnie, ale czuje, ze to się "z jego strony zacznie|" :/