Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam małe pytanko

czy ktoś z was palił trawkę ?

Polecane posty

Gość a ja narkotyków
No o.k wiem, że narkotyk chodziło mi raczej o to, że nie spróbowałabym "twardych" narkotyków.

Gość polecam serdecznie....
Z wlasnego doswiadczenia: Palilam pare razy- jak masz dobra trawe to pierwsza godzina jest super smiejesz sie z byle powodu i gadasz glupoty, wszystko masz zwolnione, po godzinie chce ci sie jesc i zjadasz wszystko z lodowki jak juz zjesz to chce ci sie pic jak juz sie napijesz do woli to pali sie fajke i ta fajka Cie zabija i kladziesz sie spac- masakra a jak masz lipna trawe to jest ci niedobrze i cie zamula tz nie chce ci sie nic mowic ani robic jesz cos i idziesz spac. A z obserwacji kolegow po 3 latach palenia powiedzmy co drugi dzien powtarzaja wszystko po 3 razy co mowia sa nadpobudliwi i waza po 50 kg - generalnie jak rosliny no i nie da sie z nimi pogadac

Gość słoneczko na_niebie
Wiesz co ja mam kumpla który pali trawę od kilku lat {nie wiem czy nie bierze jeszcze jakiegoś świństwa} ale jak patrzę na niego to normalnie wrak człowieka. Po co ludzie palą to gó**o nie mam pojęcia!

Gość nie polecam i już
Paliłam dwa razy,w Indiach bylo super,jakis dodatek byl na pewno,smialam sie jak pokrecona.Drugi raz w Holandii,złapałam takiego doła,ze szkoda mówic:-o,wolę alkohol;)

Paliłam kilka razy. Nie polecam. Na początku może poprawił mi się humor później jednak miałam strasznego doła. Na imprezkach wolę wypić piwo bawię się po nim równie dobrze i przynajminiej nie boli mnie głowa (jak po trawce).

Gość Nie paliłam i nie mam zamiaru
palić.

Ja tez spróbowałam kilka razy :classic_cool: O żadnych zwidach nie może być mowy, masz dobry humor i tyle. Czasem możesz też zwiecha zaliczyć.

wiele razy, ale trawa nie jest celem samym w sobie. to raczej taki rytuał towarzyski, raz pije się piwo, innym razem wódkę, a jeszcze innym - pali się marihuanę, ale zabawa zależy od klimatu i dobrego towarzystwa, a używki to tylko mniej ważny dodatek 🖐️

Gość a ja się zgadzam z
anyżówką

Gość lubie sobie czasem zapalić

Gość ło jezusicku
chyba palilam podrobke - 0 efektow:) wole browarka lub inne napoje dzialajace na zmysly:D

Gość a ja tratatata
ja palilam ze 20 razy, ale tylko ze 2 razy to na mnie podzialalo. wypalilismy mnostwo i smialam sie jak glupia. bylo niesamowicie. nie moglam nawet powiedziec z czego sie smieje:D jak mi w koncu przeszlo to na czworakach do kibelka i wymiotowalam z godzine, bo w glowie mi sie niesamowicie krecilo, i caly pokoj szalal. no i nastepnego dnia zjadlam wszystko co w domu bylo moj maz pali codziennie, i dobrze bo bez tego jest nie do wytrzymania!! a tak to ma humor i nie czepia sie wszystkiego tak jak to robi kiedy jest "trzezwy", no i zjada wszystkie resztki z lodowki;)

Gość a moze tak
czasami pale czasami nie, czasami dziala czasami nie. ale glodna po jestem zawsze!

Gość Jacob
Proszę macie opinie experta. :) Nie rozumiem co znaczy przereklamowana,ja paliłem żeby się wyluzować,odstresować i nie myśleć wieczorem o niczym ambitnym. Inni w to miejscie wypijają po 2-3 piwka po pracy. Żadnych zwidów nie ma po tym. Apetyt po jaraniu jest bo maryśka zakłóca w móżgu ośrodek łaknienia i choć się najadłeś/aś to wydaje Ci się,że jesteś dalej głodny/na. Generalnie na początku palenia (w sensie 20-30 pierwszych razy) beka jest straszna, potem człowiek do tego już podchodzi bardziej na spokojnie. Nie polecam początkującym mieszania z alkoholem bo bombę robi straszną i można spędzić wieczór nad ubikacją. Z czasem nabiera się praktyki i można jarać i pić ile wlezie (bomba jest zawsze oczywiście). Teraz już nie jaram a paliłem nie raz,nie 10 razy a mnóstwo,mnóstwwwoooooooo. Generalnie wolę zjaranych niż napitych bo po trawie nie ma agresji,a po alku to same kłopoty. Niektórzy powiedzą,że mam mózg przeżarty,a ja odpowiem tyle: skończyłem politechnikę i z moim myśleniem jest nie najgorzej. :) Generalnie teraz już nie palę bo nie mam poprostu czasu,ale jak wspomnę ..... eeeccchhhhh fajnie było. Nikogo nie zachęcam i nikogo nie odstraszam, wszystko jest dla ludzi,ale z głową i tyle. pozdrawiam :):):):P:P:P

piszesz zeby nie laczyc z alko? tylko, ze ja dopiero po takim mixie trawkowo-procentowym mialam z tego przyjemnosc:)

Gość Jacob
Zawsze musisz wypić do palenia?? Jeśli tak to masz twardą głowę generalnie 80% osób bez wielkiej praktyki "spływa po ścianie" uprzednio zmieniając kolory na twarzy o zielonego przez żółty po biały jak śnieg(kwestia jeszcze tego ile alku, bo my to ostro wódę chlaliśmy). Inna hipoteza to ta,że albo jaranie było słabe. Więc jak?? :)

1.dawno nie palilam, jaralam kiedys duzo 2.towar jest rozny, raz lepszy a raz gorszy, nigdy nie czulam sie zle po bluntach, po zwyklych fajkach bardzo czesto mnie mdli:-O 3.ten alkohol to nie jakies duze ilosci ale 1-2 piwka wiec wiesz a no i nie zawsze, czasami bylo sama trawka

Gość oooo andzia ooo gandzia
tak tak wszystko dla ludzi...;)ja kiedyś paliłam dużo i codziennie. Tak jak kolega napisał wcześniej przechodzi się prez różne etapy palenia. Później nie palisz po to żeby śmiać się z byle czego ,chociaz to też się zdarza ,ale po to żeby się wyciszyć;)Teraz pale okazjonalnie i już nie ta glowa do palenia;)Ale wg mnie można sobie zapalić czasami to nie szkodzi. Ale jeśli ktoś przesadza i ma słabą psyche, pali kilka lat codziennie to jest duża szansa, że mu poprostu odpier..li. Znam takie przypadki, później ciężko do siebie dojść. A to jaka jest fazka zależy też od towarzystwa;)

Gość Jacob
:) Piwko czy dwa to mała podkręta,ale jeśli niektóre dziewczyny piją 2-3piwa i są pijane to w połączeniu z trawą może się to skończyć jak pisałem wyżej. Z jednym masz rację sprzęt jest różny :) raz lepiej raz gorzej,choć pamiętam czasy kiedy przez okresy roku było lepiej, wszystko zależało od tego jak blisko był o się głównego żródła wszystkich miejskich żródełek. :) :) Ja ze swoim towarzystwem pilismy już potem dużo do trawy: 2-3piwka na wejście, potem wóda, potem impra a tam wóda+redbull i dalej browary i wtedy poowiem szczerze jest mniam. Nie polecam mieszania trawy z jakimkolwiek tytoniem to zabija fazę i zanieczysza mózg. Czyścioszek rządzi, choć jak się pali jointy to sprzętu schodzi mnóstwo.:) :):P

Gość oooo andzia ooo gandzia
Jeśli chcecie mocnej fazki to polecam palenie z bonga;)

Gość Jacob
Bongo jak bongo,ja nigdy nie przepadałem a faza większa wynikała chyba raczej z tego,że jak palisz z wodnej faji to nie czujesz ile ciągniesz,więc ciągniesz dużo i konkretnie do samych płucek. :) Druga sprawa jest taka,że filtrowanie przez wodę psuje (wg mnie oczywiście) smak,a ja w późniejszym czasie paliłemdla smaku a nie tylko dla fazy. Tamari

Gość Jacob
Coś ucieło!!! Tamari

Gość Jacob
Już wiem co obcina :) Po raz 3 ostatni pisze. Tamari - jeśli masz ochotę,możliwości i czasu to spełnij swą zachciankę. Na codzień każdy z nas to robi tyle,że każdy ma swoje chętki.!!! :) pozdrawiam

nie mam juz kontaktu z ludzmi ktorzy pala albo rozprowadzaja towar a chociaz nie.... mam ale do pewnych ludzi nie chce sie odzywac:) rowniez pozdrawiam 🖐️