Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszelka morza

prawko

Polecane posty

Gość muszelka morza

Wiecie ile teraz kosztuje prawko wszystko razem wziete jazdy, egzamin powiedzmy ze za 1 razem zdany. Ile mniej wiecej trwa jego zrobienie?? ile sie czeka na jazy i egzam??

Gość ta zakladaj ze za 1 razem
:D

Gość muszelka morza
Jezuu nie mówie że sie uda, ale zakładając ile samo kosztuje ?????????????????????????

Gość ta zakladaj ze za 1 razem
nie ma jednakowej ceny zalezy gdzie chcesz zdawac

Gość muszelka morza
no przecietnie, około a czas trwania to raczej taki sam wszedzie

Gość muszelka morza
helpppppppp

Gość ok 1000-1200zl kurs
egzamin praktyczny ok 134 a teoria 30zl (dokladnie nie pamietam tych kocnowek;/ ale mniej wicej tyle:) ) + badania za 50zl u lekarza ewentualnie materialy do nauki bo w niektorych szkolach ajzdy sie ich nie dostaje to 20zl mniej wiecej

Gość ok 1000-1200zl kurs
aha ile trwa zrobienie u mnie na slasku na egzmain czeka sie ok 1,5 miesiaca...tzn teraz sie pzrepisy zmienily no i jest tak ze ok 1,5 mieisaca czkeasz na eorie jak ja zdasz to zpaisuja cie na egzmain jak jest to twoj pierwszy raz no to czekasz do meisiac aale jesli kolejny to czekasz ok 2 miesiaecy;/ kurs mozesz zrobic bardzo szybko w niektorych skzolach woogle nie ma teorii od arzu jazdy i to np po 2-3h wiec w mieisac sie wyrobisz ale moim zdaniem to sie mija z celem...wyklady sa bardzo wazne!! mowie z dowswiadczenia niestety:( jutro znowu mam egzmian 4te pdoejscie:(( instrukotr mnie bardzo chwali mam wyjezdzone ok 60h a jak przychdoze na egzmain to mnie trema zjada:(( no nic tylko sie zalamac:(

Gość Dżordż z Cchinwali
Wszystko zależy, jak bardzo zwinna jesteś w lodach. Instruktorzy nie lubią pośpiechu. Poćwicz najpierw na dźwigni zmiany biegów.