Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaa

PLEMINIKI

Polecane posty

Gość magdaaaaa

kochalam sie wczoraj 1 raz z chlopakiem. Robilismy to bez zabezpieczenia. Nie doszlo do wytrysku wewnatrz bo wyszedl. Pol godziny pozniej zrobilismy to 2 raz. Tez wyszedl. Czy jest mozliwe ze jestem w ciazy? Ze plemniki z 1 razu przedostaly sie?Prosze o odpowiedz

Gość antytatek
najprawdopodobniej, gdy Ty spałaś, plemniki z 1 razu stoczyły zaciętą bitwę z plemnikami 2 razu, po czym odniosły sromotną klęskę i wycofały się z pola bitwy, tworząc wilgotną, milusińską, krochmalowatą plamę na prześcieradle.

Gość magdaaaaa
czyli male prawdopodobienstwo ze jestem?zwariuje:/gdzies wyczytalam ze kiedy on nie wyszedl do lazienki po i nie oddal resztki nasienia to moge byc:/nieeeee

Gość a możę....
nawet jak nie było końca w tobie też możesz być :)

dziewczyno w wydzielinie którą wytwarza facet też są plemniki ale oczywiście nie w takiej ilości jak spermie.

tak wiem mieszkacie na pustyni lub w głuszy gdzie w promieniu 1000 km nie ma żadnego sklepu, apteki :o po co się zabezpieczać prawda??? używać , używać a potem srać w majtki ze strachu czy czasem w ciąży nie jestem :o

a co myslałas ze nie zajdziesz w ciaze jak to bedzie twoj pierwszy raz?? hahhaa to zalezy od tego czy miałas dni płodne czy nie.. to ze nie było wytrysku nic nie znaczy...ale oczywiscie nikt z nas nie był materacem u was wiec wszystko jest mozlliwe;p

Gość kubusiovva19
jesli za tym pierwszym razem gość miał wytrysk i potem nie oodawał moczu ani nie prezmył członka to jakieś plamniki zostały w jego cewce moczowej. Do zapłodnienia jest potrzebne dużo plemników, bo bardzo niewiele dociera do celu.. ale należy jeszcze zadać sobie pytanie czy to wszytsko miało miejsce w okolicach Twoich dni płodnych... Na pocieszenie mogę dodać że statystycznie jesli kobieta kocha się w dni płodne to przy głębokiej penetracji członka i pełnego wytrysku- ta kobieta ma jakies 40% szans że zajdzie... Pozdrawiam