Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisatcjjja

CO MAM ZROBIĆ?! Dałam się zrobić w balona i nie wiem jak temu zaradzić!!!

Polecane posty

Gość pisatcjjja

Pojechalam ze znajomymi do hotelu na melanz. Wynajelismy pokoj. Ja dalam swoj dowod do recepcji w razie zniszczen. Doszla do nas dziewczyna, ktora uchodzi a raczej jest puszczalska, ćpunka, złodziejka i w ogole samo zło. Ja stamtad wyszlam o 3 w nocy i jeszcze wrocilam na chwile na drugi dzien. Powiedzieli mi, ze jeszcze tam zostaja i dowod wezma i oddadza mi. Ja głupia sie zgodzilam. Wyszlo na to, ze siedzieli tam jeszcze dwie doby i jedna mial zaplacic moj kolega i zrobil to a druga ta kurwa a ona powiedziala w hotelu, ze jest dowod i ona zostawia go w zastaw i zaplaci pozniej. Oczywiscie nie zaplacila a mi jest dowod na gwał potrzebny. Nie mam kasy, bo nie pracuje i nie wiem co mam zrobic!!!!!!

Gość i dobrze ci tak

Gość pisatcjjja
ludzie ja tu prosze o pomoc i rade a nie by mnie jeszcze dobic... :(

Gość uhhhahha
koń by sie uśmiał to było do przewidzenia

Gość pisatcjjja
nie nzasz dziewczyny tak sie z nia nie da, bo jak ja złapie za kudły to ona mnie tez a przeciez bicie sie to nie rozwiazanie...

no wiesz tu sa ludzie nieomylni, ci, ktorzy nigdyu nie popelnili bledow. kafeteria jest portalem z marsa. jak nie trafisz na jakiegos skurwysyna to na pieprzonego smiechote, ktory ze wszystkiego zakpi.

Gość Siostrzyczka Betanka
Jak jesteś durnym, ćpającym lachonem, obracającym się w takim towarzystwie i skrajnie nieodpowiedzialna, to teraz masz. Dobrze Ci tak. za głupotę trzba płacić. Płać i płacz :O

hmmm no ja bym tak zrobila, a konsekwencje nie mialyby dla mnie wowczas wiekszego znaczenia. w tym momencie liczylby sie dla mnie najbardziej moj dowod. a jak tak nie chcesz zalatwiac sprawy to idz do tego hotelu, powiedz co do chuja robi tu moj dowod, lapcie ta zlodziejke i od niej sciagajcie kase, powiedz ze to nie Twoja broszka ze ktos zlapal sie za Twoj dokument i poslugiwal sie nim jak swoim :|

Gość pisatcjjja
taaa domyslalam sie, ze jesli znajdzie sie tu ktos normalny to beda to nie liczni... reszta pozjadala rozumy

Dobra dam Ci radę: Usiądź pod hotelem, zdejmij buty, pokaż swoje gnijące palce bez paznokci i zbieraj do czapki jałmużnę. Później zapłacisz za hotel. albo daj dupy jakiemuś dilerowi :O

Gość A co to jest
melanz w hotelu, bo chyba nie seksowanie się... kto w dzisiejszych czasach seksuje się z "rozpoznaną" puszczalską ćpunką, życie komuś nie jest miłe?

Gość pisatcjjja
tak mysle by przejsc sie do jej domu. Jej starzy spia na kasie, wiec moglui by sie poczuc choc z drugiej strony to nie peiorwsza jej taka kacja a ona ma ze 24 lata! A w hotelu co powiem... nie zabiore dowodu bo zadzwonia na policje.

pisatcjjja taaa domyslalam sie, ze jesli znajdzie sie tu ktos normalny to beda to nie liczni... reszta pozjadala rozumy Szczególnie ty jesteś istotą rozumną :O Kompletna idiotka :(

Gość pisatcjjja
mesmarized oprocz niej to HUJ WAM WSZYSTKIM W DUPE!!!

no oby zareagowali., moga tez powiedziec: a co mnie to obchodzi, ona ma 24 lata wiec niech se radzi sama.. chociaz mam nadzieje ze nie poszla w starych, tylko sama z siebie wyszla na takiego a nie innego czlowieka, itp.

Gość pisatcjjja
Sisotrzyczka Betanska - wszystko wyjasnia jebana cichodajka

Gość strzykawka jadzka
ja bym se wąchneła jakigoś kleiku ( bo na dragi jesteś za bidna) i tak wąchaj wąchaj aż wprowadzisz sie w stan cudownej eufori stan przd hotelem ze strzykawka i strasz ludzi - nazbierasz napewno

Gość strzykawka jadzka
pistacja takiej idiotki to ja jeszcze nie spotkalam ale co sie dziwic dragi i sex z menelami ci w mozgu poprzewracal

Gość pisatcjjja
bo dokladnie tak bylo... jej starzy ulozeni i bogaci a dzieci im sie rozpuscily syn i corka oboje do niczego. Jeszcze syn jakos sie ogarnia, ale ona to dno i sama sie do tego przyznaje.

Gość pisatcjjja
widze, ze tu niektorzy az zazdroszcza :P

siostrzyczka betanka. czy twoja frustracja kiedys sie konczy? nie ciezko ci zyc z sama soba? ja to bym nie pociagnela tak dlugo ;/

Twoje tematy, to naprawdę dno. Gdyby były wybory Miss głupoty, to nie miałabyś konkurencji. Zajęłabys 1 miejsce, a potem dłuuuugo po tobie nie byłoby nikogo na 2 miejsce. Przestań ćpac młodociana narkomanko, to może mózg zacznie Ci pracować :O

mesmerized (kaczkapolaczka@o2.pl) mesmerized@tlen.pl siostrzyczka betanka. czy twoja frustracja kiedys sie konczy? nie ciezko ci zyc z sama soba? ja to bym nie pociagnela tak dlugo ;/ Pomodlę się za twojąa duszę jak padniesz trupem ;)

:o jeśli się nie ma odrobiny instynktu samozachowawczego to potem trzeba za to płacić- na drugi raz pomyślisz ze się dowodu nie zastawia swoim pijanym i naćpanym znajomym bo potem są problemy :o a jej pewnie nic nie zrobisz bo to ty dowód zostawiłaś i to twój dowód tam został nie jej.

Gość pisatcjjja
kurwa widze, ze tu co niektorzy to nigdy nie mieli stycznosci z narkotykiem i na prawdo to pisza o takich zabobonach, bo nie maja o tym bladego pojecia