Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie mezatka

Za 3 tyg mam slub a On sie zaczyna odzywac

Polecane posty

kochana, tak to już bywa z takimi exskunksami nie przejmuj się nim, bo nie warto... ciesz się swoim szczęściem i tym, że niedługo będziesz żoną, kogoś kto Cię kocha i kogo kochasz Ty Pozdrawiam

Gość takisetam
zmień numer telefonu i olej śmiecia poza tym powiadom swojego przyszłego męża, że tamten cię prześladuje, jak ma "jaja" to go przepędzi

no i oczywiscie - facet Cie juz zupelnie nie obchodzi ale przezywasz te telefony ze az Ci majtki spadaja od tego pisania... prawda jest taka, że Twoj prawie mąż to klin na cierpienie po tamtym

Gość trele mele dudtki
sluchaj, to wcale nie jest trudne jezeli wiesz czego chcesz...wcale nie musisz zmieniac numeru telefonu, powiedz mu chociazby o uczuciach do przyszlego meza...tak od serca, to co czujesz...chyba ze faktycznie jak juz ktos wyzej napisal "podoba" Ci sie w pewnym sensie na zamiana rol...

Gość trele mele dudtki
..."ta zamiana rol"

Powiedz swojemu prawie mężowi, ze tamten Cie nęka i daj mu telefon, gdy zadzwoni. Niech Twój przyszły stanie na wysokości zadania i powie mu do słuchu. Gwarancja, że więcej nie będzie wydzwaniał dupek jeden.

Gość dewde
Moim zdaniem nie powinna brac slubu , swojego meza zdradzi z tamtym po slubie , to jest pewne , ona kocha bylego a tamten jak oszukiwal wczesniej 2 dziewczyny to nie bedzie mial tym bardziej oporu pierdolic zamezna kobiete , jeszcze przy okazji mszczac sie na rywalu , zadne nie bedzie miec oporu wiec te zdarzenia sa oczywiste .

Gość bez jaj ale z majonezem
a mne sie wydaje, ze mimo wszystko-mimo, ze wiesz jaki jest, cos cie do niego ciagne i stad te pytania, sama wiesz ze powinnas olac i nawet nie zasluguje on na myslenie i pisanie o nim...chcesz uslyszec, ze sie zmienil?? ze bedziecie szczesliwi??? nikt Ci tego nie powie

Gość prawie mezatka
mylicie sie. On juz mi przeszedl, za bardzo mnie upokorzyl. Ale zanim doszlam do tego, przeszlam droge przez meke. A teraz? coz, ciekawosc... Kazda naiwnosc ma swoja granice

Gość prawie mezatka
a co ja od niego moge teraz uslyszec? musial by mnie ktos walnac w leb, zeby uwierzyc jakimkolwiek jego slowom. Przyznaje, ze intryguje mnie to, po co wydzwania.Ale nie odebralam i nie odbiore . Przejmuje sie duperelami:P